náhledy
Angličan Gary zkouší o Štědrém večeru různé druhy řízků, od telecího přešel ke kančímu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Angličan Gary zkouší o Štědrém večeru různé druhy řízků, od telecího přešel ke kančímu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Legendární vánoční jídlo z chorvatského pobřeží. Bakalar je sušená treska připravená s brambory.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Šneci se pomalu vracejí jako oblíbené vánoční jídlo i do českých restaurací, pro Francouze je to ovšem nezbytnost.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nesmažené, vlastnoručně balené jarní závitky patří na vietnamský slavnostní stůl, ale o Štědrém večeru je alespoň v Česku pozvolna vytlačuje smažený kapr.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Francouzské štědrovečerní večeři se říká reveillon a její součástí musí být podle Francouze Marcela také čerstvé ústřice a kvalitní losos.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Francouzské štědrovečerní večeři se říká reveillon a její součástí musí být podle Francouze Marcela také čerstvé ústřice a kvalitní losos.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Oblíbený humr po desetiminutovém vaření. Jedna z největších delikates na vánočním stole.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na francouzské slavnostní tabuli by neměla chybět ani kvalitní domácí paštika.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz