náhledy
Vídeňská inspirace: smažený candát s lehkým bramborovým salátem
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Korýši všeho druhu - další povinnost na francouzském štědrovečerním stole
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Oblíbená lahůdka našich jižních sousedů - rybí knedlíčky v bylinkové omáčce
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Norská štědrovečerní lahůdka: pečená sobí panenka
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Belgické vánoční jednohubky
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve Francii nesmí chybět na Štědrý večer oblíbená tučná játra foie gras: buď jako gurmánská trojkombinace nebo v rustikální úpravě na pánvičce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pečené selátko patří k oblíbeným vánočním pochoutkám v Řecku. V posledních letech ho však vytlačuje krůta s kaštanovou nádivkou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve Francii nesmí chybět na Štědrý večer oblíbená tučná játra foie gras: buď jako gurmánská trojkombinace nebo v rustikální úpravě na pánvičce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Otevření ústřice není úplně jednoduché, potřebujete speciální nuž a trochu zkušeností.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Znovu Francie a vyhlášené ústřice. Nevzhledný, ale lahodný mlž nesmí na svátečním stole chybět.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Stefan Egger z alpského hotelu Theresa preferuje na Štedrý den zvěřinu. Právě připravuje srnčí svíčkovou na hruškách.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz