náhledy
Rozkošná sestava minidezertů jako sladká tečka na závěr.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turisté v Berlíně si mohou vybrat celou řadu cyklistických výprav s průvodcem. Novinkou je cesta za jídlem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na kole za jídlem. V tomto projektu se propojily dvě největší vášně místních obyvatel.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pestré asijské tapas nabízí restaurace Transit, ochutnat můžete kuřecí kůže či pikantní smažené chobotničky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
První rawfoodová restaurace v Berlíně dostala název Rawtastic.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve vitariánské restauraci frčí známý nápoj Kombucha.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Rawfoodovou restauraci otevřel Angličan, který v Berlíně provozuje jazykovou školu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V Berlíně jsou na vzestupu řemeslná piva. Pale Ale a Helles z oblíbeného malého pivovaru Brlo.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zajímavostí rawfoodové restaurace je živá zelená stěna z mechů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Poslední oficiální zastávka při cyklistické gastro safari ve francouzské cukrárně Jubel.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Výprava začíná i končí v krásném měšťanském pivovaru z poloviny 19. století, který byl nedávno přestavěn na kulturní centrum.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
A jedno berlínské točené na závěr.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V izraelském bistru Sababa mají údajně nejlepší hummus ve městě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pivní bar, který se zaměřil na malé řemeslné pivovary.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bohatá nabídka specialit z rawfoodového bistra Rawtastic. Všechno čistě rostlinné, navíc žádný kousek neprošel tepelnou úpravou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Objevná cesta za berlínskou gastronomií nás dovede i k bývalé berlínské zdi, kolem které právě kvetou tisíce nově zasazených třešní.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz