náhledy
Zapomeňte na šampaňské. Ilustrační foto
Autor: Profimedia.cz
Brněnskou barovou scénu oživil Bar, který neexistuje.
Autor: Archiv Bar který neexistuje
Bohémský drink z Baru, který neexistuje, je připravovaný z becherovky, bílého rumu a ananasového pyré.
Autor: Archiv Bar který neexistuje
Legendární pražský bar Bugsys’s funguje již od roku 1995.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Drink Charisma se podává s chilli papričkou a jahodou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bar Cloud 9 je umístěn v posledním patře karlínského hotelu Hilton.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bar The Black Angels byl vybudován v románských a gotických sklepeních pod Staroměstským náměstním.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bar The Black Angels byl vybudován v románských a gotických sklepeních pod Staroměstským náměstním.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Slavná Bloody Mary se často pije jako vyprošťovák po opici.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Slavná Bloody Mary se často pije jako vyprošťovák po opici.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Z těžké kouřové whisky Ardbeg z ostrova Islay je těžké míchat drinky. V Olomouci z ní připravují nápoje Festival (na fotografii) a Shortie.
Autor: Archiv baru The Black Stuff
Z Olomoucký bar The Black Stuff je českým ambasadorem slavné palírny Ardbeg.
Autor: Archiv baru The Black Stuff
Z těžké kouřové whisky Ardbeg z ostrova Islay je těžké míchat drinky, v Olomouci z ní připravují nápoje Festival a Shortie (na fotografii).
Autor: Archiv baru The Black Stuff
Interiér oblíbeného Hemingway baru
Autor: Archiv baru Hemingway
Koktejl Swan lake, čili Labutí jezero, připravený z domácího grepového sorbetu a šampaňského.
Autor: Archiv baru Hemingway
Pain killer pochází z Britských panenských ostrovů. Připravuje se z rumu, ananasové šťávy a kokosového mléka a podává se v plecháčku.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pain killer pochází z Britských panenských ostrovů. Připravuje se z rumu, ananasové šťávy a kokosového mléka a podává se v plecháčku.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz