Diskuze
Sedm nejslavnějších jídel světa. Odkud pocházejí a kde je ochutnat?
Děkujeme za pochopení.
O28n77d53ř42e89j 70Š97i56m43e43k
Na řízek do Řízkárny? Tak každého věc, ale... UTFG Některé recenze jsou libovka.
P62e40t27r 38Š67r25a34i47e89r
Ježíšikriste, jako rodilej Pražák miluju tyhle PR články, kde mi doporučujou trendy restaurace, ve kterých jsem ani při své zvědavosti a rozežranosti ještě v životě nebyl... Trochu něco podobnýho, jako samozvanej "gourmet" Maurer, kterej si z toho udělal libový živobytí...
P32e88t72r 65H64o34f90m96a65n61n
chybi mi tu UHO z nasi skolni jidelny.
A11l30a73n 34Ř16e21p93k65a
To dobrovolně nikdo nesní, takže tu nemá co dělat
P38a49v93e89l 63R85e32z47n89i42c51e34k
Hodnota clanku NULA... Zrejme si nekdo objednal propagaci svych prazskych podniku a chtel tomu dat zajimavou nalepku...
I40v61a 61Z76i15k78e52š67o81v65á
Hezký PR článek jmenovaných podniků. Jen chybí označené, že se jedná o reklamu. Třeba o chvalořečené Řízkárně jsem slyšela pár názorů známých a doporučení k návštěvě to rozhodně nebylo. Takže nějaký špatný PR článek mě rozhodně nenaláká.
P74e77t71r 61Č65e88r77v55e59n91ý
Mě se ten článek líbí. Jeho podstatou je poodhalit historii známých jídel. A to že tam autor uvádí i názvy některých podniků, kde lze daný pokrm v požadované kvalitě ochutnat, je jen dobře. Samozřejmě, obvinění, že je to skrytá reklama těchto restaurací, neunikne. Dobře to vědí autoři a autorky podobných článků v různých společenských časopisech nejen pro dámy:-)
Já bych však tak skeptický v tomto případě nebyl. Např. restaurace FISH and CHIPS s adresou v Dlouhé ulici žádnou reklamu na Idnesu opravdu nepotřebuje. Ta luxusní adresa totiž prodává sama. A zákazníci se rekrutují v převážné většině z turistů a všech těch, kteří nemají hluboko do kapsy co se chodí do okolních podniků po večerech bavit. Ostatně, kdo z místních čtenářů by tam chodil na oběd nebo s manželkou na večeři?
M44i57r54o40s30l49a67v 95S28t36e67i36n82e72r
Světská sláva, polní tráva- autor se v tom moc nevyzná.
Nejvíc se prodá asi různých burgerů, třeba mekáčů a tureckých dönerů. V Itálii bych si dal buď pizzu, nebo carpacio. Nejlepší vídeňský řízek dělali v Koperu ( Slovenie ), v bufetu u přístavu.
V Čechách bývala slavná svíčková, ale to je už dávná minulost. Teď ji všude dělají z polévkového masa a s hotovou omáčkou z kýblu. Cmundu ale ještě na pár místech v Jižních Čechách umí, nebo alespoň před pár roky uměli, třeba u rybníka Labuť.
Občas se také trefí na vlašáček ještě poctivě vyrobený, ale většina výrobců už bere hotovou majonézu z kýblu. V Čechách jsme si už zvykli v restauracích na vaření z mrazáku, v těch nóbl restauracích vám to alespoň pořádně ohřejí, i když ne vždycky.
Ve Francii si dáte nejlépe ragů, třeba v Burgundsku nebo pečenou rybu (loup de mer) se salátem. Z Ruska si zase nechávám posílat růžový kaviár malossol. Okurky do soli si nakládáme s koprem, křenem, česnekem a vinným listem sami.
Šneky, mušle, housenky nebo žáby přenechám raději snobům.
J69i44ř82í 59K20r93a88m32p31l
co je snobského na mušlích? Nepletete si to s ústřicemi?
Chtěl bych vidět snoba jícího housenky
M72i53l65o35š 64K31o26s32t41k40a
A co svíčková?????Ta není světová.O českém bramboráku ani nemluvě.Sám B.Clinton se po něm mohl utlouci při návštěvě naší republiky.
P30e81t36r 32Š34m86e63j98c
Já svíčkovou miluju, ale kde si ji mám v tom světě dát?
Doporučovaná Řízkárna je ten podnik, jehož majitel neplatí (nejen) zaměstnancům?
Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis
Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...
Unikátní přírodní úkaz na Litovelsku: povodně protrhly meandr řeky Moravy
Odborníci z Agentury ochrany přírody a krajiny (AOPK) a vědci z katedry geoinformatiky Univerzity...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Jako v pohádce. Japonský park pokryly koberce modrých květů hajniček
Turisté z celého světa míří v těchto dnech do veřejného parku Hitači na ostrově Honšú. Na 350...
Chmury otce Fouras. Pevnosti Boyard hrozí zkáza, ničí ji nápory vln
Pevnost Boyard, která se stala dějištěm populární televizní soutěže, ohrožují rozmary počasí. Kvůli...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Biologické zbraně, hadi a plyn. Ostrovy, které jsou plné podivností
Některé byste nejspíš ani vidět nechtěli, jiné zase vidět nesmíte. Další mizejí z atlasů, objevují...
Nevzdávejte cestovatelská předsevzetí. Jaro jen ten pravý čas procestovat Evropu
Advertorial Evropské metropole jsou známé tím, že jsou v létě plné turistů. Předběhněte je a vydejte se na...
Poutní místa v Česku zažívají renesanci, říká autor populární knihy
Lidé stále častěji hledají lokality, kde mohou uniknout před dnešním komplikovaným světem. Návod na...
Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis
Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...
VIDEO: Nahlédněte do Indie očima české poutnice hnutí Hare Krišna
Indická republika je sedmá největší a s více než miliardou obyvatel jednou z nejlidnatějších zemí...
Prodej bytu 5+1 a větší, 165 m2, Kosořice
Kosořice, okres Mladá Boleslav
3 990 000 Kč