náhledy
Smažený jazyk z polární tresky patří k vybraným delikatesám. V Praze se objevuje v nabídce restaurace Kampa Park.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zřejmě nejdražší burger v metropoli stojí tisíc korun a zdobí ho plátky zlata.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
La Casa Argentina nabízí nejlepší hovězí na světě. 300gramový steak z býčků japonského plemene Wagyu vyjde na 4 800 korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zřejmě nejdražší polévku v metropoli můžete ochutnat v Oyster baru. Mušlová polévka servírovaná s brioškou a kaviárem stojí 590 korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ústřice patří k nejdražším delikatesám. V Zdenek’s Oyster baru si můžete objednat nejlepší francouzské ústřice v cenách od 125 do 225 korun za kus.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V michelinské restauraci Alcron můžete ochutnat třeba humří polévku, kterou zde začal vařit Zdeněk Pohlreich. Cena 375 korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Farma Košík na Nymbursku nabízí výtečnou kuchyni za skvělé ceny. Vyhlášené je především famózní jehněčí.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Farma Košík na Nymbursku nabízí výtečnou kuchyni za skvělé ceny. Vyhlášené je především famózní jehněčí.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Některé fine dining pokrmy připomínají malé umělecké dílo. Na snímku speciality šéfkuchaře Pavla Pavlíka z Restaurantu Le Terroir.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Některé fine dining pokrmy připomínají malé umělecké dílo. Na snímku speciality šéfkuchaře Pavla Pavlíka z Restaurantu Le Terroir.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Další tip na oblíbenou restauraci, kde za večeři nenecháte majlant. Přitom v Penzionu Kokořín objevíte spoustu fajnových dobrot.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Další tip na oblíbenou restauraci, kde za večeři nenecháte majlant. Přitom v Penzionu Kokořín objevíte spoustu fajnových dobrot.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kniha Nejlepší pražské restaurace představuje téměř sto zajímavých podniků.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz