Diskuze

Na pivo k Rozvědčíkovi. Do kultovní hospody, kterou proslavil Ota Pavel

Stejně jako v předválečných časech stojí na svém místě u Berounky restaurace U Rozvědčíka. Cestou k ní se můžete zastavit na přívoze v Luhu pod Branovem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

madla567

8. 8. 2010 22:20
na chmelu

Zážitky z chmelových brigád vtipně ztvárnila skupina VOSTO5 na http://www.nachmelu.cz.  Můžete se o své vlastní příhody podělit a třeba vznikne další veselé video!

0 0
možnosti
BF

BlueFlash

5. 8. 2010 2:51
Jo, to byla emotivní scéna

...jak se Radek Brzobohatý ve Zlatých úhořích pokoušel utéct gestapu. Pochvala ČT, že tento TV film převedla do HD rozlišení.R^

0 0
možnosti
PK

me_lobo

1. 8. 2010 21:14
Dneska jsem prijel...

z vody. Letos jsme ze Skryji odjizdeli celkem pozde, takze u Rozvedcika byla sice fronta az ven, ale misto pro nas bylo. Nechci hodnotit klasickou ceskou kuchyni, ale ja si dal smazak a musim rict, ze byl nejlepsi od Dolanskeho mlyna. Takovej vzdycky delal muj tatka na chalupe. Ti co si dali svickovou nebo plnene knedliky si jidlo take chvalili. Cekani na jidlo (spise cekani na moznost si objednat, protoze jidlo od nam bylo od objednani doruceno celkem rychle) jsem vyplnil tremi Bernardy, coz je po trideni kombinaci plzeň/géčko prijemna zmena. Obsluhu vevnitr nemohu ohodnit, slecny u venkovni pipy byly ochotne a mile.

Nostalgie patych cenovych skupine je opravdu ta tam, ale myslim, ze projizdejici ani prochazejici ci projizdejici turisty navsteva rozhodne Rozvedcika rozhodne neurazi. Jen je treba pocitat s tim, ze je tady v case obeda opravdu naval.

0 0
možnosti
L

Ludvajz123

29. 7. 2010 9:57
Nic moc...

Byl jsem tam - asi tri roky. Obsluha neochotna, pomala a vuci hostum az agresivni, kdyz si ji ctvrt hodiny po oteviracce dovoli slusne pozadat o pivo...

0 0
možnosti
M

mnbmnbmnb

29. 7. 2010 9:51
Že by změna?

Podle fotek to vypadá, že to vzal do ruky někdo jiný. Já tam byl před pěti lety, a tak příšerný pajzl jsem nezažil. V té době to tam ale měli nějací nezávislí (dredy, tráva...) a podle toho to tam vypadalo.

0 0
možnosti
TK

tomizman

30. 7. 2010 8:04
Re: Že by změna?

Ti už tam dávno nejsou.Možná bohužel.Sice je to tam mnohem čistější,včetně obsluhy ale jak již někdo psal níže část personálu absolutně nezvládá.Celkově ale jednoznačně pozitivní změna.Na výletní hospodu obrovský výběr piv včetně skvělých Svijan.Pokud víte co si dát tak i jídla dobrý.Ten kdo má rád nostalgii pátých cenových skupin bude zklamán,jinak se myslím interiér změnil k lepšímu.Jen mi tam chybí harampádí po zdech:-).V sezóně se připravte v čase kolem oběda na fronty až ven,které bohužel moc nepostupují narozdíl od doby Čendaparty.;-)

0 0
možnosti
RH

CostraNostra

29. 7. 2010 8:16
LóraBerounkaBeerTour vol. III

Tradicni zastavka pri Tour, uz se tesim v sobotu na zejdlik piva ...

0 0
možnosti
Z

zákazník

28. 7. 2010 23:20
párkrát jsem se tam zastavil

a ...děs běs.. Jídlo nepoživatelné, obsluha pomalá (dva lidi dělají jednu věc. Jeden podává sklenici, druhý točí pivo....) to redaktoři měli nějakou vlčí mhu ne? Milovníci knih Oty Pavla budou hodně zklamáni..

0 0
možnosti
MK

mKoukol

28. 7. 2010 17:57
No, nevím...

... já byl v této hospodě během posledních let asi dvakrát, ale pokaždé jsme tam dostali místo ovocných knedlíků takové ty kupované "gumáky". Ty neviděli domácí kuchyni ani z rychlíku.

Podobně na tom byla zmiňovaná svíčková. Knedlíky byly pochopitelně kupované, mražené a omáčku, protože v hospodě se nevaří, dávkovali na talíř z plastového 10-ti litrového kbelíku. Jídlo následně ohřívali v mikrovlnce, a to tím způsobem, že omáčka "bublala" a knedlíky zůstaly uprostřed mražené. Celé to ještě vylepšili rostlinou šlehačkou ze spreje.

Opravdu gurmánský zážitek....!

0 0
možnosti
MM

palmic

28. 7. 2010 20:32
Re: No, nevím...

To si delas legraci? A to maji tu drzost tohle povazovat za restauraci? A jeste to davat na idnes?8-o

0 0
možnosti
LK

kabalenka

28. 7. 2010 11:36
klasická zastávka

vodáků.

0 0
možnosti
O

objednavkasvacin

28. 7. 2010 11:03
ja tam byl za komancu

a byla to palirna prvni kategorie, petka bez vetraku. super atmosfera. kdyz to vidim dneska tak bych tam nesel.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis

1. října 2021,  aktualizováno  22.4 22:17

Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...

Unikátní přírodní úkaz na Litovelsku: povodně protrhly meandr řeky Moravy

19. dubna 2024  13:10

Odborníci z Agentury ochrany přírody a krajiny (AOPK) a vědci z katedry geoinformatiky Univerzity...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Jako v pohádce. Japonský park pokryly koberce modrých květů hajniček

23. dubna 2024  14:43

Turisté z celého světa míří v těchto dnech do veřejného parku Hitači na ostrově Honšú. Na 350...

Žádný porod a na toaletu vezměte pravítko! Podivná pravidla národních parků

18. dubna 2024

Americké národní parky trhají rekordy, patří k nejvyhledávanějším destinacím světa. Ročně do nich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Chmury otce Fouras. Pevnosti Boyard hrozí zkáza, ničí ji nápory vln

21. dubna 2024  12:36

Pevnost Boyard, která se stala dějištěm populární televizní soutěže, ohrožují rozmary počasí. Kvůli...

VIDEO: Nahlédněte do Indie očima české poutnice hnutí Hare Krišna

25. dubna 2024

Indická republika je sedmá největší a s více než miliardou obyvatel jednou z nejlidnatějších zemí...

OBRAZEM: Blýskalo se na horší časy. Procházka po Praze v roce 1941

24. dubna 2024

Protektorátní správa začala už v březnu roku 1939, o dva roky později však Prahu čekaly výrazné...

Jako v pohádce. Japonský park pokryly koberce modrých květů hajniček

23. dubna 2024  14:43

Turisté z celého světa míří v těchto dnech do veřejného parku Hitači na ostrově Honšú. Na 350...

Čůral jsem krev a stopoval. Cestovatel popisuje, jak poznával Venezuelu

23. dubna 2024

Premium Dal si 48 dní, aby sám prošel 1 500 kilometrů dlouhý trek od hranic k hranicím a poznal exotickou...