náhledy
Pojídání pavouků údajně začalo v okolí města Skuon.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Plody moře jako kalamáry a tygří krevety už pro většinu Čechů nepředstavují žádný exotický zážitek.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Plody moře jako kalamáry a tygří krevety už pro většinu Čechů nepředstavují žádný exotický zážitek.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na první pohled jen těžko k poznání. Jedná se o smažené žáby.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nabídka smažených brouků je poměrně pestrá, můžete ochutnat kobylky, šváby či larvy bource morušového.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Náš kuchař se právě vrátil z trhu a přinesl pět živých hadů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sušené hady prodávají v Kambodži téměř na každém rohu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sušené hady prodávají v Kambodži téměř na každém rohu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Náš kuchař se právě vrátil z trhu a přinesl pět živých hadů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jen pro otrlé aneb velká kambodžská specialita v podobě smažených tarantulí.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Stejně jako ve Vietnamu jsou v Kambodži oblíbené nesmažené rýžové závitky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na jihu země připravují rybí curry Fish Amok.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nejlepší cesta, jak proniknout do tajemství kambodžské kuchyně, je absolvovat kuchařský kurz.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pohoda na jižním pobřeží. Slunce, moře a spousta skvělého jídla.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sušené prasečí kůže se využívají při přípravě řady specialit.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kuchařský kurz obvykle začíná ranní návštěvou trhu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz