Diskuze

Jen smažáky a občas špína. Test odhalil nešvary bufetů z českých pláží

Úroveň kiosků na koupalištích se zvyšuje. Přesto jsme narazili na prohřešky jako např. nepoživatelný hamburger, teplou tatarku, popelníky plné nedopalků a nepořádek v okolí. A pokud se chcete stravovat zdravě, svačinu si vezměte na pláž s sebou. Bufety nabízejí výhradně smažená a tučná jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hňup

3. 8. 2010 16:28
tak nějak nechápu,

proč by na stolech v jídelně měly bejt popelníky ?

0 0
možnosti
J

Jarin999

4. 8. 2010 11:36
Re: tak nějak nechápu,

taky můžeš mít všude kolem nedopalky na zemi, tak si vyber

0 0
možnosti
JL

Carmel Tel

3. 8. 2010 1:02
stravovanie je prosste ako cesky vodici-havarka

HAVAAAARKA[;-D havarka ako havarka ale ani po 20 rokoch sa nic nezlepsilo na stravovani pre masy ludi, zlaty mekac keby bol aspon akazdom druhom jazere tak by bola kvalita zarucena, ovsem bez ceskeho personalu:-Pbohuzial...aj v rstikach kde to prevetral pooglreich;-D sa po jeho odhcode zacalo varit este horsie..pocul som na cudzie usi ze majitel ich drbal ze si kvoli tomu drb nutemu ***** nemoze dovolit varit poriadne a ludsky a nasadol do tuaregu a odfrcal do vilky za cekou nanouRv[>-]Rv

0 0
možnosti

H8USuckers Reloaded

3. 8. 2010 13:26
Re: stravovanie je prosste ako cesky vodici-havarka

hlavně že u vás to všechno funguje :-P a jak říkáš do bufetů jedině slováky, to jsou pracanti R^ ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VK

pan Kopfrkingl

2. 8. 2010 17:33
Buface proste

miluju. Ten smrad je uzasnej.

0 0
možnosti
MH

hrosak00

2. 8. 2010 13:53
Až hygienici přestanou blbnout

s tím, kolik má být kde místností a dřezů atd, tak se vrátí na koupaliště třeba dobrý zeleninový salát nebo gulášovka a nebudu muset žrát uzeniny a hambáče. Všude v EU to jde jen u nás je to prosti normám :o(((((

0 0
možnosti
JN

JAR-47

2. 8. 2010 17:05
Re: Až hygienici přestanou blbnout

tak tak .............nejdříve se blbne a předepisujou se blbosti a když se tomu lidi přizpůsobí tak najednou se to nelíbí, hygiena je v lidech ne v zařízení !!!  a to by mělo platit především - normílní zdarví rozum selský

0 0
možnosti
AA

astrix

2. 8. 2010 12:10
Já tedy nevím, ale

je tady někdo, kdo schovává párek v rohlíku na pláži pod deku?

8-o?

0 0
možnosti
AA

akro

1. 8. 2010 21:03
česká gastronomie

Řešit otázku české gastronomie je mrhání časem a energií. Jen dva státy v Evropě jsou na tom tak špatně, Česko a Chorvatsko. Supermizerná úroveň, obor zaneřáděný diletanty a zloději a zákazník, který tomu nejen že vůbec nerozumí a je ochoten nekvalitu a zlodějnu akceptovat, ale naneštěstí mu to ještě vyhovuje a je se standardem českých bufetů, hospod a restaurací dokonce spokojen, což je opravdu stav přímo tragický. Nikde kolem nás, ani v Polsku, Maďarsku či Slovensku to takhle strašné není. Gastronomie je prostě jen dalším oborem, v němž je česko a jeho občané skanzenem Evropy. kritikou pár mizertných bufáčů se nic nezmění. Aby to šlo nahoru, musí se změnit především zákazník. A to je v nedohlednu.

0 0
možnosti
GG

gall4

2. 8. 2010 15:50
Re: česká gastronomie

To je fakt...a k tomu takhle lamentovat tady uměl vždycky taky každej. Ale tím to většinou končí...takže asi proto.

0 0
možnosti
PT

petr88

31. 7. 2010 20:34
Proč?

musí být v hospodách a restauradcích, neaklo dražší než pivo? Minulý týden jsme byli na obědě, a já platil za dvě deci mattonky 21Kč a přítelkyně za třetinku piva 16Kč.

0 0
možnosti
KL

Katherine19

31. 7. 2010 20:58
Re: Proč?

to take nechapu, clovek se chce napit a vyjde ho levneji 1.5 litrova lahev v samosce, jak 2dl v restauraci, pritom kvalita mnohdy horsi...

A pak vemte 4 clennou rodinu nekam na obed...

to se neda. jen za piti 100kc bo nektere deti jsou jako prutokovy ohrivac, kdyz jim nedoprejete druhou sklenicku, budou akorat vztekle co neposedne... no, tak vydelavat cely mesic na jeden obed, to je slusne...8-o;-O

0 0
možnosti
L

latrem_larek

30. 7. 2010 12:57
stokrát radši půjdu do restaurace kde dobře uvaří

a prostředí tam bude normální (ne sterilní)

než do perfektně upravené a vyčištěné restaurae kde mi ohřejou polotovar

0 0
možnosti
FTBBN

Fčil tu bude Banget nezDvořáci

31. 7. 2010 18:35
Re: stokrát radši půjdu do restaurace kde dobře uvaří

A ty to dokážeš rozeznat?

.

Spolehni se na to, že pokud půjdeš někam, kde investovali spoustu úsilí do čistého a upraveného prostředí, bude tam i to jídlo stát za to. Rozhodně máš daleko větší šanci, než v ušmudlané hospodě... no, nebudu to rozebírat, kuchařů a pinglů jsem v životě znal dost na to, abych věděl, o čem mluvím.

0 0
možnosti
JM

jmhad

30. 7. 2010 7:26
oni hygienici

žádné jiné jídlo nedovolí.K tomu,aby se vařila klasická jídla,je nutné postavit kuchyň m.j. se 6 dřezy a dalším.Pro bufety je povoleno jíddla ohřívat - buď v mikrovlnce,nebo na vařiči a zpravidla ve friťáku.A co můžete ohřívat? Uzeninu a to,co Vám nabídne NOWACO či jiné mrazírny,což jsou na 90 % jídla ke smažení.Existují sice mražené hotovky,ale mají univerzální chuť typu UHO a jejich ohřev již hraničí s možnostmi danými hygienikem.To je má zkušenost z provozování takového bufetu.;-(

0 0
možnosti
L

latrem_larek

30. 7. 2010 12:58
Re: oni hygienici

přesně tak nesmyslné normy

kdyby se radši starali aby se neprodávali v obchodech jedovaté potraviny

0 0
možnosti
PC

chataricek

30. 7. 2010 0:38
Alcron je za rohem,

aneb - raději si přineste svačinu z Tesca na pláž. Vadí mi toto hledání "problémů". Podobně jak "hygienici" v některých letních táborech. Já si myslím, že umývat se v potoku např. patří k létu, k pobytu v přírodě. A to samé s těmito bufety. Kdo nechce, ať tam nechodí. A celkově - lidé potřebují úplně jiné věci řešit, to, co je v nich, resp. by mělo být v nich - a ne pořád se zaměstnávat hloupostmi vnějšími, na kterých to opravdu nestojí ... Zbytečně článek o ničem.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis

1. října 2021,  aktualizováno  16.4 10:22

Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...

Největší hřbitov lodí západní polokoule vznikl kvůli kardinálnímu průšvihu

15. dubna 2024

Válka je o ničení a zabíjení. O újmě na životním prostředí. Snad právě proto tolik fascinuje osud...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pozor na omyl. Tyto úchvatné přírodní divy ve skutečnosti stvořil člověk

10. dubna 2024

Obdivujeme se jejich majestátu, žasneme nad jejich krásou a těší nás, co všechno jimi všemocná...

Očima šotouše: prohlédněte si nejkrásnější fotografie laminátek v Česku

9. dubna 2024  14:16

V březnu jsme se v naší fotografické soutěži pro milovníky železnice zaměřili na jednu z...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Váháte, kam na dovolenou? Toulání po Dánsku vás nabije pozitivní energií

12. dubna 2024

Dříve jsme chtěli vidět celý svět, dnes máme chuť jezdit jen do zemí, ve kterých se cítíme dobře....

VIDEO: Konec všech křivd. Vodní festival v Myanmaru vítá Nový rok

16. dubna 2024  14:01

Buddhistický festival Thingyan patří v Myanmaru mezi nejdůležitější svátky celého roku. Polévání a...

Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis

1. října 2021,  aktualizováno  16.4 10:22

Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...

Po stopách templářů. Pět míst, kde nahlédnete do historie tajemného řádu

16. dubna 2024

Premium Je tomu více než 700 let, co byl zrušen rytířský řád templářů. Jeho bohatství, vliv a také...

Největší hřbitov lodí západní polokoule vznikl kvůli kardinálnímu průšvihu

15. dubna 2024

Válka je o ničení a zabíjení. O újmě na životním prostředí. Snad právě proto tolik fascinuje osud...