Diskuze

Jen smažáky a občas špína. Test odhalil nešvary bufetů z českých pláží

Úroveň kiosků na koupalištích se zvyšuje. Přesto jsme narazili na prohřešky jako např. nepoživatelný hamburger, teplou tatarku, popelníky plné nedopalků a nepořádek v okolí. A pokud se chcete stravovat zdravě, svačinu si vezměte na pláž s sebou. Bufety nabízejí výhradně smažená a tučná jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hňup

3. 8. 2010 16:28
tak nějak nechápu,

proč by na stolech v jídelně měly bejt popelníky ?

0 0
možnosti

Jarin999

4. 8. 2010 11:36
Re: tak nějak nechápu,

taky můžeš mít všude kolem nedopalky na zemi, tak si vyber

0 0
možnosti

Carmel Tel

3. 8. 2010 1:02
stravovanie je prosste ako cesky vodici-havarka

HAVAAAARKA[;-D havarka ako havarka ale ani po 20 rokoch sa nic nezlepsilo na stravovani pre masy ludi, zlaty mekac keby bol aspon akazdom druhom jazere tak by bola kvalita zarucena, ovsem bez ceskeho personalu:-Pbohuzial...aj v rstikach kde to prevetral pooglreich;-D sa po jeho odhcode zacalo varit este horsie..pocul som na cudzie usi ze majitel ich drbal ze si kvoli tomu drb nutemu ***** nemoze dovolit varit poriadne a ludsky a nasadol do tuaregu a odfrcal do vilky za cekou nanouRv[>-]Rv

0 0
možnosti

H8USuckers Reloaded

3. 8. 2010 13:26
Re: stravovanie je prosste ako cesky vodici-havarka

hlavně že u vás to všechno funguje :-P a jak říkáš do bufetů jedině slováky, to jsou pracanti R^ ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

pan Kopfrkingl

2. 8. 2010 17:33
Buface proste

miluju. Ten smrad je uzasnej.

0 0
možnosti

hrosak00

2. 8. 2010 13:53
Až hygienici přestanou blbnout

s tím, kolik má být kde místností a dřezů atd, tak se vrátí na koupaliště třeba dobrý zeleninový salát nebo gulášovka a nebudu muset žrát uzeniny a hambáče. Všude v EU to jde jen u nás je to prosti normám :o(((((

0 0
možnosti

JAR-47

2. 8. 2010 17:05
Re: Až hygienici přestanou blbnout

tak tak .............nejdříve se blbne a předepisujou se blbosti a když se tomu lidi přizpůsobí tak najednou se to nelíbí, hygiena je v lidech ne v zařízení !!!  a to by mělo platit především - normílní zdarví rozum selský

0 0
možnosti

astrix

2. 8. 2010 12:10
Já tedy nevím, ale

je tady někdo, kdo schovává párek v rohlíku na pláži pod deku?

8-o?

0 0
možnosti

akro

1. 8. 2010 21:03
česká gastronomie

Řešit otázku české gastronomie je mrhání časem a energií. Jen dva státy v Evropě jsou na tom tak špatně, Česko a Chorvatsko. Supermizerná úroveň, obor zaneřáděný diletanty a zloději a zákazník, který tomu nejen že vůbec nerozumí a je ochoten nekvalitu a zlodějnu akceptovat, ale naneštěstí mu to ještě vyhovuje a je se standardem českých bufetů, hospod a restaurací dokonce spokojen, což je opravdu stav přímo tragický. Nikde kolem nás, ani v Polsku, Maďarsku či Slovensku to takhle strašné není. Gastronomie je prostě jen dalším oborem, v němž je česko a jeho občané skanzenem Evropy. kritikou pár mizertných bufáčů se nic nezmění. Aby to šlo nahoru, musí se změnit především zákazník. A to je v nedohlednu.

0 0
možnosti

gall4

2. 8. 2010 15:50
Re: česká gastronomie

To je fakt...a k tomu takhle lamentovat tady uměl vždycky taky každej. Ale tím to většinou končí...takže asi proto.

0 0
možnosti

petr88

31. 7. 2010 20:34
Proč?

musí být v hospodách a restauradcích, neaklo dražší než pivo? Minulý týden jsme byli na obědě, a já platil za dvě deci mattonky 21Kč a přítelkyně za třetinku piva 16Kč.

0 0
možnosti

Katherine19

31. 7. 2010 20:58
Re: Proč?

to take nechapu, clovek se chce napit a vyjde ho levneji 1.5 litrova lahev v samosce, jak 2dl v restauraci, pritom kvalita mnohdy horsi...

A pak vemte 4 clennou rodinu nekam na obed...

to se neda. jen za piti 100kc bo nektere deti jsou jako prutokovy ohrivac, kdyz jim nedoprejete druhou sklenicku, budou akorat vztekle co neposedne... no, tak vydelavat cely mesic na jeden obed, to je slusne...8-o;-O

0 0
možnosti

latrem_larek

30. 7. 2010 12:57
stokrát radši půjdu do restaurace kde dobře uvaří

a prostředí tam bude normální (ne sterilní)

než do perfektně upravené a vyčištěné restaurae kde mi ohřejou polotovar

0 0
možnosti

Fčil tu bude Banget nezDvořáci

31. 7. 2010 18:35
Re: stokrát radši půjdu do restaurace kde dobře uvaří

A ty to dokážeš rozeznat?

.

Spolehni se na to, že pokud půjdeš někam, kde investovali spoustu úsilí do čistého a upraveného prostředí, bude tam i to jídlo stát za to. Rozhodně máš daleko větší šanci, než v ušmudlané hospodě... no, nebudu to rozebírat, kuchařů a pinglů jsem v životě znal dost na to, abych věděl, o čem mluvím.

0 0
možnosti

jmhad

30. 7. 2010 7:26
oni hygienici

žádné jiné jídlo nedovolí.K tomu,aby se vařila klasická jídla,je nutné postavit kuchyň m.j. se 6 dřezy a dalším.Pro bufety je povoleno jíddla ohřívat - buď v mikrovlnce,nebo na vařiči a zpravidla ve friťáku.A co můžete ohřívat? Uzeninu a to,co Vám nabídne NOWACO či jiné mrazírny,což jsou na 90 % jídla ke smažení.Existují sice mražené hotovky,ale mají univerzální chuť typu UHO a jejich ohřev již hraničí s možnostmi danými hygienikem.To je má zkušenost z provozování takového bufetu.;-(

0 0
možnosti

latrem_larek

30. 7. 2010 12:58
Re: oni hygienici

přesně tak nesmyslné normy

kdyby se radši starali aby se neprodávali v obchodech jedovaté potraviny

0 0
možnosti

chataricek

30. 7. 2010 0:38
Alcron je za rohem,

aneb - raději si přineste svačinu z Tesca na pláž. Vadí mi toto hledání "problémů". Podobně jak "hygienici" v některých letních táborech. Já si myslím, že umývat se v potoku např. patří k létu, k pobytu v přírodě. A to samé s těmito bufety. Kdo nechce, ať tam nechodí. A celkově - lidé potřebují úplně jiné věci řešit, to, co je v nich, resp. by mělo být v nich - a ne pořád se zaměstnávat hloupostmi vnějšími, na kterých to opravdu nestojí ... Zbytečně článek o ničem.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis

1. října 2021,  aktualizováno  27.3 14:07

Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...

Vstup zakázán! Ostrovu Morgan vládnou tisícovky pokusných makaků

25. března 2024

Mohutné duby porostlé chomáči lišejníků, husté křoviny a šest úzkých písečných pláží. Morgan Island...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Poznáte země světa podle jediné fotografie?

22. března 2024

Existují místa, která jsou tak výjimečná, že se dají zařadit pouze do jedné konkrétní země. Poznáte...

Mnohem lepší než Thajsko. Kambodža vás okouzlí vstřícností i památkami

21. března 2024

Kambodža byla loni zvolena asijskou vedoucí kulturní destinací. My jsme si její návštěvu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Nejpomalejší rychlík světa. Ledovcový Express nabízí úchvatnou jízdu

25. března 2024

Tentokrát jsme se za švýcarskými panoramaty vydali s vlaky Rhétských drah, tedy typicky červenými...

Sedadlo v třinácté řadě v letadlech nehledejte. Chybí tu i další čísla

28. března 2024

Třináctka má v Evropě pověst smolného čísla. Pokud se vám ale podařilo zasednout v letadle na...

Láska na druhé sousto. Japonská kuchyně je plná nástrah i úžasných chutí

28. března 2024

Seriál Když jede člověk do Japonska, nevezme si s sebou zásobu paštik, to se rozumí tak nějak samo sebou....

Svezte se nostalgickými a zážitkovými vlaky, máme jejich soupis

1. října 2021,  aktualizováno  27.3 14:07

Aktualizujeme Máte rádi vlaky a chcete zažít něco extra? Vyzkoušejte mimořádné nostalgické a zážitkové jízdy. Po...

Výlet do thajského ráje. Některé ostrovy tu většina Čechů ještě neobjevila

27. března 2024

Premium Když se řekne dovolená v Thajsku, většina lidí si představí ruch a vřavu největšího z ostrovů...