Na sedm dní se tady ubytujete jenom vy. K dispozici vám bude pouze 24 členů obsluhujícího personálu, kteří vám donesou pod nos cokoliv, co vás napadne. A dokonce kvůli vám i nad ostrovem Calala Island u pobřeží Nikaraguy zřídí bezletovou zónu. Za exkluzivní klid v karibském ráji si ale samozřejmě pořádně připlatíte.
Za týdenní all inclusive dovolenou ve čtyřech vilkách s maximální kapacitou deset osob návštěvníci zaplatí jeden milion amerických dolarů (24,5 milionu korun).
Šéfkuchař Tom Morrell tu se svým týmem vaří exkluzivní pokrmy z kontinentální kuchyně, kterou propojuje s místními surovinami. Nepřekvapí, že má pracovní zkušenosti z restaurací, které se můžou chlubit michelinskou hvězdou.
V ceně je zahrnutá i letenka ze Spojených států až na letiště Managua. Odtud můžete letět na ostrov helikoptérou nebo se přesunout malým letadlem do Bluefields a vydat se na romantickou plavbu motorovým člunem.
All inclusive služby zahrnují ubytování, jídlo i nápoje s výjimkou šampaňského a některých kvalitních vín. Nemusíte se jenom povalovat na pláži a popíjet prvotřídní koktejly. Můžete si vyzkoušet i různé vodní sporty, potápění nebo rybolov. Personál, kterého je tady vždy víc než návštěvníků, vám ochotně vyjde vstříc.
Představte si, že se vrátíte čase. Do Barbadosu před 50 lety. Nebo do Jamajky před čtyřiceti lety. S jedinou změnou: na ostrově Calala je pro návštěvníky připraven pětihvězdičkový sevis.
K obědu vám budou servírovat například karibské kuře nebo hamburger z ústřic. Šéfkuchař tu nabízí omezené menu, k večeři najdete na jídelním lístku pouhá čtyři hlavní jídla.