náhledy
Mimořádně úspěšný předvoj. Kebab už dobyl celou Evropu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turecká cesta do Evropy má jeden malý háček. Evropa ho nechce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Harmoniku potkáte nejen v českých hospodách, ale i na turecké ulici.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turecká kuchyně je velmi pestrá a díky spoustě orientálního koření také velmi chutná.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V oblékání jsou Turci konzervativní, hlavně venkov a střední generace, naopak mladá generace v Istanbulu se obléká již moderně.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turecko je velmocí sladkostí, v nichž hlavní roli hrají med, mandle a různé další ořechy.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turecko stojí na rozcestí: Istanbul je městem budoucnosti, zatímco na venkově stále vládne minulost.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Správný obchod se neobejde bez smlouvání, sklenky čaje či společného oběda.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Fitness po turecku aneb posilovna pod širým nebem
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Čerstvý džus z granátového jablka. Věc velmi rychle návyková.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Spoustu jídla je možné koupit v desítkách stánků přímo na ulicích.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Turecko je plné antických památek, které dokumentují jeho bohatou historii.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz