náhledy
Hija de Sanchez nabízí několik druhů tacos.
Autor: Kyle John
Fast food Hija de Sanchez se stal nejlepším pouličním stánkem s občerstvením pro tento rok.
Autor: Kyle John
Hija de Sanchez se specializuje na mexické tacos, najdete ho v Kodani.
Autor: Kyle John
Rosio Sanchezová, majitelka vítězného fast foodu, byla pět let šéfkuchařkou v legendární restauraci Noma, oceněné dvěma michelinskými hvězdami.
Autor: Kyle John
Rosio Sanchezová si přála, aby její jídlo bylo lépe dostupné běžným lidem.
Autor: Kyle John
Rosio při výrobě tacos kombinuje ingredience dovezené z Mexika s lokálními dánskými surovinami, jako je třeba čerstvý sýr.
Autor: Kyle John
Tacos s rybou a červeným zelím
Autor: Kyle John
Tacos s vepřovým masem
Autor: Kyle John
Parádní domácí limonády? Je libo citronovou, ananasovou nebo ibiškovou?
Autor: Kyle John
Tacos s rybou a červeným zelím
Autor: Kyle John
Hija de Sanchez
Autor: Kyle John
Nabídka tacos se v Hija de Sanchez mění každý den podle dostupnosti ingrediencí.
Autor: Kyle John
Podomácku vyráběné chipsy z kukuřičných tortill se podávají s angreštovou salsou.
Autor: Kyle John
Podomácku vyráběné chipsy z kukuřičných tortill se podávají s angreštovou salsou.
Autor: Kyle John
Rosio Sanchezová, majitelka vítězného fast foodu, byla pět let šéfkuchařkou v legendární restauraci Noma, oceněné dvěma michelinskými hvězdami.
Autor: Kyle John
Paletas jsou v Mexiku oblíbené nanuky vyráběné z vody nebo z mléka. V Hija de Sanchez prodávají pět různých druhů vyráběných například z kokosového nebo kondenzovaného mléka. Nabízí se například příchuť ibišku nebo avokáda.
Autor: Kyle John