Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P19e43t51r 14V92č58e14l19i38š 7275655239258

"Zvlášť bílý pšeničný chléb byl velmi drahý a mohli si ho dovolit jen bohatí, naopak černý ječný chléb byl určen pro chudé a otroky"

Dnes přesně naopak ;-D

+14/0
doporučit
6.1.2018 15:39
Foto

M52a86r23e63k 92C84e14r74n36y 5108456757

Jinymi slovy bastila i chudina zdraveji nez my ted....to jsme to dopracovali;-D

+6/0
doporučit
6.1.2018 18:55

J19o62s91e85f 92V89a61l40a 9680423913333

k rybi omacce - vyrabi se stale treba pod nazvem colatura di Alici v regionu Salerno. Ovsem nazvem kecup byste Itala urazili. Kecup patri pouze do barbarskych kuchyni, treba americkych....colatura je spise koreni nez omacka, tedy bud srovnani s worchesterskou omackou nebo s maggi. Cena colatury se pohybuje v astronomickych vyskach desitek eur za lahvicku

+4/0
doporučit
6.1.2018 18:15

T73o30m85á44š 93P36l65á51n91k44a 5524588756239

Císaře Julia Ceasara?? No to snad ne. Jinak jsem někde četl, že například čočková a hrachová polévka pochází z tohoto období a moc se nezměnila. Pochopitelně až na použité koření. Škoda, že toho o antické kuchyni víme tak málo.

+3/0
doporučit
6.1.2018 18:55

T13i25b32o98r 81V42i15z37v83a95r22y 9334454373145

Jaguáří lalůčky! Pěnkaví mozečky! Vydří čumáčky!

+2/0
doporučit
6.1.2018 0:20
Foto

L82e56n19k93a 89M88a71t98o68u80š98k44o92v82á 9730197426199

Moje babička dělávala rajčatovou marmeládu. Nebyla dobrá. A prosím, nepleťte si to s kečupem, opravdu píšu o marmeládě.

+2/−1
doporučit
6.1.2018 18:26

P79a86v45e18l 68S59o58b27o46t45k88a 5320694

jj, a Bůh je za to potrestal!!

+2/−3
doporučit
6.1.2018 12:59







Najdete na iDNES.cz