Diskuse k článku

OBRAZEM: Nejlepší je zažít Provence na talíři. Jídla, na která nezapomenete

Když se rozhodnete vydat do Provence, asi se vás všichni budou ptát na víno a na levanduli. Přitom to nejlepší z této jižní části Francie se odehrává na talíři. Ať se dostanete do hotelu v Marseille, do sýrárny v malém městě nebo na oběd na venkově, oči budou žasnout a žaludek prozpěvovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B53a52r11b78o35r58a 80Š64i32m58ů35n48k12o77v23á 4248348835695

Ach ty vyjadrovaci schopnosti....za obed jsme DALI atd...divim se, ze tuto "cestovatelku" redakce zaplati...

+1/0
8.10.2017 9:35

J19a53n 83Š19á35l80e36k 8855253588105

Chválím redakci za kvalitu fotografií - vtip:-P. Konec roku 2017 a obrázky jakoby ofocené starou Nokií z časopisu z minulého století.

+8/0
8.10.2017 7:16



Najdete na iDNES.cz