Diskuze

Jitrnice s lanýži a lanýžové dršťky. Drahé houby dobývají naší kuchyni

Milovníci dobrého jídla zažívají gastronomický vrchol roku. Před pár týdny začala lanýžová sezóna, což v praxi znamená, že vám kuchař na vybraný pokrm strouhne pár gramů téhle magicky vonící houby a váš účet díky tomu stoupne o několik set, případně až o pár tisíc korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53i93ř51í 37B30o35č38e23k

20. 11. 2016 19:16

Lanýže jsem kdysi ochutnal na míchaných domácích vejcích se slaninou a očekáváním čehosi božského a... nic moc. Kdyby to nebylo tak vzácné a drahé normálně bych to odsunul na okraj talíře. To už zmiňovaný smrž, májovka nebo osmahnutá liška jsou proti tomu delikatesa.

0 0
možnosti

Vůbec mne takové kombinace nelákají. Klasika je klasika.

1 0
možnosti

Lanýž bych chtěl ochutnat, abych věděl co je na něm tak úžasného krom toho, že se blbě hledá a má specifickou chuť. Ale dávat to na jitrnici mi přijde jako plýtvání.

3 0
možnosti

"naší kuchyni"? Vážně? Vždyť to i zní úplně hrozně.

2 0
možnosti
Foto

Lanýž udělá i z babicova toxického odpadu delikatesu. Lanýž jsem ochutnal a smrdí mi to jako karbid vápníku. Jestli si nějaké houby obzvlášť cením, tak je to Smrž, který má geniální chuť. A taky patřičnou cenu.

1 0
možnosti

Jak může někdo takto prznit jitrnice?

8 0
možnosti