- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Lanýže jsem kdysi ochutnal na míchaných domácích vejcích se slaninou a očekáváním čehosi božského a... nic moc. Kdyby to nebylo tak vzácné a drahé normálně bych to odsunul na okraj talíře. To už zmiňovaný smrž, májovka nebo osmahnutá liška jsou proti tomu delikatesa.
Vůbec mne takové kombinace nelákají. Klasika je klasika.
Lanýž bych chtěl ochutnat, abych věděl co je na něm tak úžasného krom toho, že se blbě hledá a má specifickou chuť. Ale dávat to na jitrnici mi přijde jako plýtvání.
"naší kuchyni"? Vážně? Vždyť to i zní úplně hrozně.
Lanýž udělá i z babicova toxického odpadu delikatesu. Lanýž jsem ochutnal a smrdí mi to jako karbid vápníku. Jestli si nějaké houby obzvlášť cením, tak je to Smrž, který má geniální chuť. A taky patřičnou cenu.
Jak může někdo takto prznit jitrnice?