Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jitrnice s lanýži a lanýžové dršťky. Drahé houby dobývají naší kuchyni

Milovníci dobrého jídla zažívají gastronomický vrchol roku. Před pár týdny začala lanýžová sezóna, což v praxi znamená, že vám kuchař na vybraný pokrm strouhne pár gramů téhle magicky vonící houby a váš účet díky tomu stoupne o několik set, případně až o pár tisíc korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J42i80ř12í 42B27o45č55e96k 6179384335756

Lanýže jsem kdysi ochutnal na míchaných domácích vejcích se slaninou a očekáváním čehosi božského a... nic moc. Kdyby to nebylo tak vzácné a drahé normálně bych to odsunul na okraj talíře. To už zmiňovaný smrž, májovka nebo osmahnutá liška jsou proti tomu delikatesa.

0/0
20.11.2016 19:16

L81u15c30i54a17n 23P20a33p95a61z23i47a16n 5484707421525

Vůbec mne takové kombinace nelákají. Klasika je klasika.

+1/0
19.11.2016 22:54

V55l25a56d30i17m15í14r 11F57i28b44i68g98e45r 5354591811384

Lanýž bych chtěl ochutnat, abych věděl co je na něm tak úžasného krom toho, že se blbě hledá a má specifickou chuť. Ale dávat to na jitrnici mi přijde jako plýtvání.

+3/0
19.11.2016 17:13

O98n40d96ř30e92j 43P21u14t80n66a 9641354781745

"naší kuchyni"? Vážně? Vždyť to i zní úplně hrozně.

+2/0
19.11.2016 15:48
Foto

P23a54v61e23l 75P54o74d10e25š52v58a 5939757639

Lanýž udělá i z babicova toxického odpadu delikatesu. Lanýž jsem ochutnal a smrdí mi to jako karbid vápníku. Jestli si nějaké houby obzvlášť cením, tak je to Smrž, který má geniální chuť. A taky patřičnou cenu.

+1/0
19.11.2016 15:21

T96o25m86á86š 34V20o70t11r54o35u32b23e19k 1120330474454

Jak může někdo takto prznit jitrnice?

+8/0
19.11.2016 14:35

R32a49d68i54m 53T83o22b83i37á62š 2983252534706

já přece na nic reklamu nedělám...jen oznamuji...

0/0
19.11.2016 19:55







Najdete na iDNES.cz