- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší jsou restaurační zařízení, která si drží svou kvalitu po léta. Pokud se tam tedy dostanete, tak zkuste v Široké ulici ve dvorku otevřený gril U dobraka. Jeho steak Široká medium rare a jako předkrm tatarský biftek nemají chybu. Devatenáctý rok se vracím zpět minimálně jednou do roka. Nahoře u Markéty to byla posledně tragédie. Nedoporučuji pokud nemluvíte německy a nejste ochotni předstírat cizácký valutový původ.
moje nejlepší bývala Ratolest - nejblíž z kempu, výborné knedlíky s vajíčkem :-)
V Krumlově jsem byl, je to asi 8 let, a na náměstí jsme zapadli do sklepa a jmenovalo se to Pivovarské katakomby. Funguje to ještě, nebo ne?
V roce 2012 ještě fungovaly a nevypadalo to, že by krachovaly.
V Č.K. podle mě hospody hřeší na množství strávníků v podobě turistů. Do Krumlova jezdíme pravidelně i víckrát do roka takových 10 let. Zajdete někam na jídlo a super, další rok se tam těšíte a ono to stojí za starou bačkoru. V hodně podnicích to jsou takový ty typický naleštěný prdy.
Krčma u dvou Maryí je vážně skvělá. Doporučuji
Pizzeria Latrán, výborná italská restaurace se známkou od Pohlreicha, kde dělají z kvalitních surovin a pak to také moc dobře chutná, doporučuji
Tak to jsem si myslel, ale asi jste buď nenáročný strávník, co všechno sní a nebo jste měl dobrou směnu a já tu špatnou. Třeba nám dali jídlo bez příborů, pak 10 minut se nikdo neukázal, tak jsme se nakonec obsluhovali sami. No a pizza neurazila, nenadchla, prostě průměr, který dostanu všude. Takže tu nálepku bych jim rozhodně sebral.
Středověká hostina vypadá na fotu jako pořádnej mišmaš
byli jsme jen u dvou marijí, lae nebylo nic extra. Jinde jsme nebyli