- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vařenou beraní hlavu znám z Albánie (jí se včetně mozku). Tam se beran konzumuje často. Ale papuchalka bych rád ochutnal.
Uzený pstruh (na trusu) je fakt výtečný. Určitě lepší, než uzený plynem jako u nás. Takový žralok zas tak běžné jídlo není a blbě se shání.
V roce 2004 jsem tam strávila 4 týdny jako turista a musím říct, že zakrátko jsem si na ty speciality zvykla a pak se mi po nich stýskalo
Mě ten fermentovaný žralok chutnal. Jen se musel konzumovat venku a sedět po větru.
A co Islanďané dělali v sedě v posteli? To by mohlo být zajímavé.
Tady je to obšírněji: http://www.tojnar.cz/pages/cestopisy/island_2011/files/Jidlo_Piti.pdf
Brrr...jedna chuťovka lepší než druhá
Až budu chtít držet hladovku je to jasná volba