Diskuze

Hadi, ještěrky i libové selátko. Co vám kde zapíchnou k večeři

Při objednávce steaku si jen málokdo vybaví obraz celé krávy. Špinavou práci za nás udělají řezníci na jatkách a lehce propečený filet mignon nemá téměř nic společného se svalem umístěným někde pod hřbetem krávy. Existují ovšem restaurace, kde si zvířátko vyberete, necháte ho zabít a uvařit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a72n 19Č75e45k14a49l

14. 12. 2015 15:07

Je fakt, že neuškodí, když si člověk uvědomí, že maso nevznikne v supermarketu v balíčku, ale že to bylo zvíře, které někdo musel zabít a naporcovat. Nejlépe, když si to každý zkusí osobně, aspoň jednou za život si "zabít večeři".

Možná bude víc vegetariánů, ale každopádně bychom si pak my ostatní toho masa víc vážili...

2 0
možnosti
LV

Mam zenu z Taiwanu a cestuji kazdorocne do desitek zemi. Uz jsem mel tu cest s klokanim masem v Australii, aligatorem na Floride; hady, zabami a hmyzem v Asii, morcaty v Peru. Humra, kraba a chobotnice nepovazuji za nejakou extra exotiku, to uz je k dostani temer vsude. Jist se da vsechno, v mnoha ohledech je uz nase spolecnost rozmazlena, pulka sveta si holt nemuze tolik vybirat a je logicke, ze treba na huste osidlenem tropickem ostrove jako je Taiwan snaz narazite na hady a humry nez na pole plna dobytku

4 0
možnosti

R67o36b91e21r61t 96Č69e77p

14. 12. 2015 15:05

JJ souhlas, např. žabky v Singapuru byly naprosto úžasné.

0 0
možnosti

Humus. Zabíjet zvířata jenom proto, aby se nějakej zazobanej kravaťák cítil, jako že je něco víc a že si může dovolit, na co si ukáže, to je fakt odporný.

1 17
možnosti

R38o82b88e60r20t 98Č39e14p

14. 12. 2015 15:04

Myslíte, že kuře co koupíte v supermarketu roste na stromě? Prostě ho zabijí, abyste se mohl najíst a cítil se dobře... a jestli jste při tom v kravatě záleží na Vás... :-P

11 0
možnosti
TA

Kolik stojí taková hadí večeře? Nějak jsem to v Hanoji minul...

0 0
možnosti
PB

P44e71t39r 74B42á15č39a

14. 12. 2015 8:38

je to cca 4 roky zpátky, ale jestli si dobře pamatuju, platili jsme asi 700 za menu z užovky, kobra stála tuším 1500 - 2000, tu jsme neměli.

0 0
možnosti