Diskuze

Zajíc na švestkách a jelen s lanýži. Kam na nejlepší zvěřinu v Česku

Takové kulinární bohatství hned tak nenajdete. V našich lesích se prohánějí srnky a jeleni, pole jsou plná kanců, v oborách se pasou daňci či mufloni a kolem nich poletují bažanti a koroptve. Chvíli to sice trvalo, ale kuchaři konečně oprášili staré recepty po babičkách a začali vařit skvostná zvěřinová jídla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TA

Určitě bude spousta vesnických hospod, kde dělají skvělou zvěřinu. Tak sem se všema dobrýma... :)

0 0
možnosti
Foto

Jo, Konirna na Male Strane, kdepak jsou ty casy kdyz tam vladl pan Vladar. Nejenom zverina, ale i obycejna jidla jako knedliky s vejcem ci drstkovy paprikas byly vynikajici.

1 0
možnosti

Maso a sladký? Tfuj;-D Kolikrát v hospodě není ani obyčejná krkovička, jen samý bejkárny

3 0
možnosti
ŠM

alespoŃ NAŠE OVOCE A NE ANANAS A DIVOČÁK ALA HAVAI

3 0
možnosti