Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Syrový a slizký mlž s nálepkou luxusu. A Češi objevili ústřice

Konzumace ústřic vzrostla v Česku za poslední roky o stovky procent. Jedna z nejrozporuplnějších delikates světa a symbol gurmánské maturity zažívá v zemi pod Řípem zlaté časy. Chcete se zapojit? Víte, jak ústřice otevřít, kde je ochutnat a čím ochutit? Připravili jsme pro vás malý manuál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T89o74m23a97s 55A63u67g67u39s93t30y58n 6457296631780

nevím o které zemi to autor píše. Země pod Řípem? Neznám? Já tam asi nepatřím, bydlím o 100 m výš než vrcholek Řípu...

0/−3
8.11.2015 9:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.