Diskuse k článku

Vídeň pro snoby. Kde večeří smetánka a kde pracující lid

Ještě před sto lety byla Vídeň centrem obrovského impéria, což se odráželo také na špičkové úrovni tamní gastronomie. Nejlepší restaurace a vyhlášené delikatesy nám představí šéfkuchař Marek Raditsch, který je velkým milovníkem vídeňské kuchyně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J87i38r83i 75S22m89i90t87e64k 7241235941

Tak si myslim, ze v kazdem hlavnim meste se najdou mista, kde si pochutnate, bohuzel si musite priplatit , pokud nechcete jist v bufetu.Samozrejme dulezity je I servis.

+1/0
6.7.2015 7:52



Najdete na iDNES.cz