- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hned po tom našem mi nejzajímavější a nejslavnostnější menu přijde to z Kuby.
Ach jo...a Italové mají pastu a na stole nesmí chybět pasta...Perlička nebo Odol?
Příště je lepší napsat těstoviny nebo torteliny
Škoda jen, že každý kdo chce ochutnat nějaké speciality, musí se vydat do Prahy...
ještě možná Brno. Ono je to logický , takové speciality jsou drahé a v Praze je největší hustota nejvíce vydělávající lidí v republice...tady když zavezou křepelčí vajíčka, tak je to vrchol "delikates" tak na severu kdyby navezli humry, tak je budou muset vyhodit do popelnice..koupí si to max pár lidí...kanadský humr za tisícovku...
Inspirativni to clanek. Diky. Onu Sicilianskou specialitu jsem jedl. Ovsem ne s mecounem, ale s cerstvymi sardinkami. Pani domu je pekla ve velkem kameninovem pekaci v troube na pizzu. Do kazde sardinky dale po bobkovem listu... a strouhanku dlouho mnula s olivovym olejem a ... Bylo to vskutku (pro mne) velmi zvlastni rustikalni dilo. A kupodivu chutne i pro muj provincni jazyk. Babi na nej byla patricne pysna. Preji pekne Vanoce:7)
Není nad vánoční kyselicu, tu bych nevyměnil za nic.