- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když si chci opravdu pochutnat, zvítětí Jack Daniel's.
Nechápu proč ta mínus? Jack je jedno z nejlepších pití za dobrou cenu.
Nedávno jsem ochutnal Zaya Rum 12 YO Gran Reserva, páni, to vám byla dobrota. Ačkoliv běžně piji jen pivo a víno, toto mi moc chutnalo. Ježíšku, slyšíš mě?
Nezapomeň, že Ježíšek je chudej a lakomej.
chjo, tihleti degustatori....chlast se pije kvuli jeho ucinku a ne chuti...pokud se budu chtit napit neceho lahodneho, tak urcite nepujdu do kramu pro flasku chlastu za 400kc. (u me by to byl asi jablecny dzus btw)
Legendario! pro maminku Elixir a pro tatíka 9Y když už nemá na 15Y. Nebo Kraken!
tak tohle psal evidentne "znalec"
a vubec hradeckej "rumik" neni zadnej patok, jak se nam tu snazi autor balamutit
Právě jsem se vrátil z Kuby. Sedmička tříletýho havana clubu stojí 5,45 dolaru (všude, mají tam jednotné ceny a jejich měna je navázána na dolar v poměru 1:1). V článku říkají, že to je 60 korun - to dělá nějakých 11 korun za dolar. Jestli ten článek nepsal nějakej právník z vnitra ... :-)
A ono to nedá ho tam za ty peníze nechat na krámu jen tak ležet ladem,co :)
PR jako hrom .. označit Havana Club jako nejlepší rum může jen člověk, který problematice vůbec nerozumí. Rozhodně není špatný, ale spíše bych ho označil jako nejznámější či nejvíce komerčně profláknutou značku. Byl jsem na Kubě a jedno se musí nechat .. láhev kvalitního rumu cca kolem 150-250 Kč v přepočtu.
Jinak u mě rozhodně vedou dvě značky Legendario a Siboney.
Hlavně Legendario v kombinaci s Cohibou .. neskutečný chuťový zážitek.
1. Kdo nemá rád rum, nemá rád lidi.. 2. Komu smrdí rum, tomu smrdí práce..
Níže již byly zmíněny značky jako Zacapa, Diplomatico, přpojím ještě třeba Appleton, Legendario či Plantation a spousta dalších)
Takže označit za nejlepší rum Havanu club (i když špatná určitě není) může asi jen pisálek, který stvořil tohle PR, na které mu přispěl výhradní dovozce (Jan Becher) ??
Já myslím, že když šel autor v neděli v supermarketu kolem regálu s tvrdýlm alkoholem tak si řekl "což o tom napsat článek". V kvalitě, členění i výrobě rumu je takový bordel, že bych musel propíjet výplaty alespoň dva roky abych měl základní znalosti o tom jak je který rum dobrý a odkud je.
A to tuzemáku se nenavážejte, krom toho, že je vyroben z nejlepšího lihu, co jde z brambor vymačkat (ostatní, míň kvalitní jde třeba do zelený), tak Češi (včetně Moravanů) alkohol co nekope neuznávají za dobrý pití (viz. tuzemák, slivovice apod.).
ale opravdu dobra slivovice nekope :) zkuste to rict na valassku