- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vážený pane odborníku přes lyžování, nepíše se náhodou "Arraba" správně jako "Arabba"?
Autor jezdí lyžovat, nebo oblézat hospody a krámy?? Článku , ale lyžování v Itálii
tak pro lyžovačku v Itálii, Rakousku, Německu... jednoznačně mluví i to zmíněné stravování.
Sojový párek v gumovém rohlíku, mastné hranolky a ještě mastnější langoše - to je tak maximum, co většinou dostanete v Čechách.
V jiných kulturních zemích se i přímo na sjezdovce najíte jako lidi a máte super výběr
Proč plivete na českou kuchyň , Vy kultůro ? ? ?
Zkuste v Bedřichově restauraci přímo u vleku, jmenuje se DOLINA a pak třeba zmněníte názor.
Klidně se harcujte někam do Itálie, já si vystačím s týdnem ve zasněžených Jizerkách ( Bedřichov, Hrabětice atd. ) a s poctivou českou kuchyní a pivčem.
PS : u nás v ČESKU je také krásně, ale to zjistíte až s věkem.
Jojo, poctivý český hranole, pívo, pak 20 minut ve frontě, prostě pohoda
moc doporučuji všem tyto hory, ceny víceméně stejné jak když jedete do hotelu v česku, skipas možná dražší, ale zato si zalyžujete mnohonásobně lépe s delšími tratěmi, to je snad každému jasné, já mám rád dolomity více než rakouské alpy
souhlas. Poku přepočtu cenu za ujetý kilometr, pak není co srovnávat, protože v Itálii a Rakousku se lyžuje, nestojí ve frontách, nikdo nepředbíhá atd. Poměr cena/výkon je jednoznačně na straně Alp.
nerad bych se spletl ale prodává se dolomitický vápenec(myslím že to je do trávníků), takže to asi je pravda
vždyť Rakousko je za humny a služby jsou tam lepší.
Sella Ronda aspoň jednou ročně v zimě na lyžích a v létě na motorce. Když klapne počasí, je to zvláště na motorce NIRVANA.
Bléééé na motorce, ale na žiletce je to pravý.