- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
bude v kapitalistickych medich podle mne logicky vzdycky stagnovat ...
zato v socialistických o tom nepíšou
Zatímco kvalita kubánských doutníků prý spíše stagnuje, úroveň dominikánských rok od roku stoupá. Zdroj: http://cestovani.idnes.cz/krasna-kubanka-valici-doutnik-na-nahem-stehne-vsechno-je-jinak-p6d-/igsvet.aspx?c=A110804_160231_igsvet_tom
bo kuba je již na vrcholu, dominika na spodku, to pak sedí...
Dobrý večer,
nejsem doví jak erudovaný, ale článek na mne nepůsobí dojmem, že člověk co ho psal, že by o tom moc věděl.
Nicméně v pasáži o tom, když doutník vyhasne, což se docela běžně stává, není nutno házet flintu do žita. Počkat a zap správným postupem zapálit. Nebude sice úplně fresh,ale pokud ho člověk správně kouří a nepřehřejeho což mu z hlediska kvality nejvíce škodí (při kouření) bude relativně dobrý.
S podzravem Luboš
By mě zajímalo, kolik Vám za tu reklamu platí?
Ja do Dominikany jezdim casto a dokonce jsem resil nejaky byznys s par vyrobci doutniku a macaty Dominikanky je tam bali stale...
že kvalita dominikánských doutníků už před lety překonala vyhlášené doutníky kubánské...? Tomu tak nějak nerozumím. Tabák na Kubě a na Hispaniole roste asi stejný, postupy výroby tabáku jsou stejné a pochybuji, že se na Kubě klasické postupy nějak měnily, ono při té manufakturní výrobě, když to někdo dělá dvacet let, tak to dělá v podstatě automaticky furt stejně. Nechápu, čím by se klasický způsob mohl nějak výrazně vylepšit. Zejména u těch prémiových značek to bude asi stále stejně vyráběno.
Jestli to nebude lepsi kvalitou pestovanych rostlin a zlepsujicim se mixem listu. Treba proste jen prisli na lepsi slozeni listu ruznych vlastnosti a vysledkem je lepsi doutnik... aneb zalezi jak na tom co do toho date tak na tom kolik a jak to tam date :-).
Nebo spíš ubalený špinavýma rukama starého, vyschlého dědka, co se ve vodě myl naposledy za hurikánu, žvýká tabákové listy, kouří pět doutnáku deně a chlastá rum. No nejsem si zcela jist, jestli bych to strkal do úst...
Kouření je blbost ať jde o doutníky nebo cigára a je jedno jakej lesk se tomu snaží kdo dát kecama o lepších či horších druzích tabáku. Pořád je nad tím někdo kdo se směje že mu platí za zo že jim umožní ničit si zdraví.
Jak může byt doutník škodlivý, když se nešlukuje?
ZAJÍMAVÉ JE ŽE V OBCHODU KTERÝ ZDE MÁTE FOCENÝ JE VÍCE NEŽ POLOVINA KUBÁNSKÝ DOUTNÍK