- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
I u nás se jí syrová ryba. Plátky z kapří "svíčkové" je hřích jíst tepelně upravené. Na porci sice musíte zpracovat asi deset až patnáct kaprů.
Docela pochybuju, že z dnešní generace on-line lidí by si jich nějak moc něco nachytalo, spíš by si většina z nich tou síťkou ublížila Jinak rozdělat oheň, pokud je tam suché dřevo, není zas až tak velký problém, stačí trocha šikovnosti a trpělivosti. To jen k tomu úvodu...
nevies kde ja sedim, nesiaham ti na tvoje dekadentne susi, ale moj nazor je taky
Talianska, juhoeuropska, a nieco zo stredoeuropskej kychyne to je to prave co chuti a je zdrave
Ps, ako slovak nemam moc rad tie klasicke ceskoslovenske aj ked napr. zabiajckove/ku speciality vam spravim na pockanie odborne..je to dobre ale strasne kaloricke a nie moc zdrave, dlho ste zdravy a potom bum a je tam rak
Este k tym japoncom, ludia ,hlavne v severnej europe kde sa je vela ryb jedli surove len v chvilach absolutnej nudze ci nejakej extremnej chvile.aj ta susena treska je na take zuvanie pri tv ked mate dobre zuby, predava sa to v malych sackoch ako nejaky snack k tv..
Aj ten mierne udeny losos ktory si dam raad je uz ine ako surovy filet
osobne mam rad taliansku , thajsku, ci indo kuchynu. pokial sa da tak to varim. ale tie rozne morske tvory tiez rad
Jedol som uz vselico ale toto je dokaz o ich kulturnej degeneracie a extremizmu v kazdom ich typickom smere povahy naroda.
Susi je obycajny kus surovej cerstvej ryby z umackanou ryzou, ziadny chutovy zazitok sa nekona.Dekadentny blbci a pipinky sa pri veceri zo susi mozu odbavovat ale je to zevel
Protoze ty jis akorat tak halusky nebo madarsky gulas jeste neznamena, ze je na syrove rybe neco spatneho. Ja osobne jim sashimi minimalne jednou tydne a nedovedu si predstavit, ze bych ho nemel. Samozrejme rozdil je v tom, ze kvalitnim morskym plodum chvili trva, nez se dostanou do Ceska. My je tady mame hned "za barakem"
Ještě tu chybí redakcí neustále doporučovaná konzumace švábů , štěnic , krys , potkanů , moučných červů a jiného různého blivajzu, toto všechno se děje zřejmě pod heslem : "Dobré prase všechno spase"
Nejlepší je malá živá rybka, třeba hrouzek. Napijete se pořádně studené vody a pak jí spolknete živou. Ještě nějaký čas vás lechtá v žaludku.