- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...smazene v kolejni kuchynce. Vytecne protahnou celym barakem
když si koupíte syrečky, musí o tom vědět celá ulice!
U dobrého pekaře...
http://www.port62.cz/menu nikde sem to na lístku nenašel a dát si jako předkrm (krevety, halibuta nebo mozzarelu) a jako hlavní (lososa, mořského vlka či ravioly) to mi moc echt český nepřijde a pakliže je připravují v rámci projektu České speciality, tak to mi přijde tak akorát k smíchu. Jinak hospoda to je pěkná, to jim zase nebudu křivdit. Jen s tou nabídkou lokálních specialit, to nemají tak horký jak nám to zde na iDnesu servírují.
musí nabízet regionální speciality svého kraje každý den, takže pokud tak nečiní a vymlouvají se na to či ono, jsou zraly na vyřazení z tohoto programu.
stale prevazi kvantita nad kvalitou (neni divu, ze Cesi vedou v rakovine tlusteho streva
husimi jatry proti rakovine tlusteho streva!!!
Kam zmizela nase hospodska klasika? Gulas,knedlo-zelo-vepro,nebo drztkova ? Je to tak tezke uvarit? Nebo vadi smernice EU? Zdravim.
No myslím že stačí zajít do první hospody a najdete guláš i knedlo zelo. Článek pojednává ale o krajových specialitách . Problém je spíš s kvalitou kuchyně ve většině hospod.
Na co sáhne Czechturismus s.p., to jde do kopru. Už bychom konečně měli tenhle legální tunel státního rozpočtu zrušit. Je to barák, plný neschopných a líných státních zaměstnanců. Znáte někdo alespoň jeden z jejich úspěšných projektů, na které dostávají ročně milióny z našich daní ?
To by museli v hospodách vařit vyučení kuchaři a ne třeba vyučení zedníci, kteří umí jen dát kus masa na pánev, polít kečupem a vydávat za "Tajemství praotce Čecha". A kdy už konečně zmizí to ostudné dělení "hotovky - minutky", které nemá ve světě obdoby?
mozna pro nekoho zajimavy server.
ale vypsat nejdrazsi hotely v regionu a pocitat, ze snad umi i nejlip varit mi neprijde jako idealni.