Diskuze

Naháči, štrachanda i pivní štrůdl. Kde ochutnáte nejlepší speciality v Česku

Možná už vás nebaví cestovat kvůli zámkům, hradům nebo zoologickým zahradám. Co takhle vyrazit na výlet kvůli jídlu? Ale ne kvůli řízku nebo smaženému sýru. Zkuste kaldon, brčálu, špetrnky, štrachandu, kontrabáš, šulky, šoulet nebo grenadýrmarš, tedy tradiční jídla z českých regionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naked and petrified

10. 8. 2010 17:58
Nejlepší jsou syrečky...

...smazene v kolejni kuchynce. Vytecne protahnou celym barakem R^

0 0
možnosti

Lessfax

10. 8. 2010 22:24
Re: Nejlepší jsou syrečky...

když si koupíte syrečky, musí o tom vědět celá ulice! ;-D

0 0
možnosti

s(h)arka

10. 8. 2010 14:27
kde se prodává chlebový kvásek?

když je do kysela potřeba?

0 0
možnosti

Naked and petrified

10. 8. 2010 17:58
Re: kde se prodává chlebový kvásek?

U dobrého pekaře...

0 0
možnosti

Didier Sachs

9. 8. 2010 23:11
Pier62

http://www.port62.cz/menu nikde sem to na lístku nenašel a dát si jako předkrm (krevety, halibuta nebo mozzarelu) a jako hlavní (lososa, mořského vlka či ravioly) to mi moc echt český nepřijde :-/ a pakliže je připravují v rámci projektu České speciality, tak to mi přijde tak akorát k smíchu. Jinak hospoda to je pěkná, to jim zase nebudu křivdit. Jen s tou nabídkou lokálních specialit, to nemají tak horký jak nám to zde na iDnesu servírují.

0 0
možnosti

papazian

8. 8. 2010 21:39
Restaurace, které jsou zapojeny do tohoto projektu,

musí nabízet regionální speciality svého kraje každý den, takže pokud tak nečiní a vymlouvají se na to či ono, jsou zraly na vyřazení z tohoto programu.

0 0
možnosti

Klement a Denisa

8. 8. 2010 17:24
jo jo v Cesku

stale prevazi kvantita nad kvalitou (neni divu, ze Cesi vedou v rakovine tlusteho streva

0 0
možnosti

Brundi

9. 8. 2010 21:15
Re: jo jo v Cesku

husimi jatry proti rakovine tlusteho streva!!! ;-D

0 0
možnosti

cyrrus

8. 8. 2010 14:32
Ne jenom speciality!

  Kam zmizela nase hospodska klasika? Gulas,knedlo-zelo-vepro,nebo drztkova  ?     Je to tak tezke uvarit? Nebo vadi smernice EU?   Zdravim.:-(

0 0
možnosti

DaveN

8. 8. 2010 18:41
Re: Ne jenom speciality!

No myslím že stačí zajít do první hospody a najdete guláš i knedlo zelo. Článek pojednává ale o krajových specialitách . Problém je spíš s kvalitou kuchyně ve většině hospod.

0 0
možnosti

radnice

8. 8. 2010 12:07
To nemůže jinak dopadnout, než katastrofálně

Na co sáhne Czechturismus s.p., to jde do kopru. Už bychom konečně měli tenhle legální tunel státního rozpočtu zrušit. Je to barák, plný neschopných a líných státních zaměstnanců. Znáte někdo alespoň jeden z jejich úspěšných projektů, na které dostávají ročně milióny z našich daní ?

0 0
možnosti

J i ř í

8. 8. 2010 8:53
Je to těžké.

To by museli v hospodách vařit vyučení kuchaři a ne třeba vyučení zedníci, kteří umí jen dát kus masa na pánev, polít kečupem a vydávat za "Tajemství praotce Čecha". A kdy už konečně zmizí to ostudné dělení "hotovky - minutky", které nemá ve světě obdoby?

0 0
možnosti

milxus

8. 8. 2010 0:30
Reklama na hotely?

mozna pro nekoho zajimavy server.

ale vypsat nejdrazsi hotely v regionu a pocitat, ze snad umi i nejlip varit mi neprijde jako idealni.

0 0
možnosti