Diskuze

Hadi, ježci, pavouci. Ochutnáváme nejšílenější jídla světa

Jedl jsem žáby, hady, ježky, mravence, brouky i pavouky. V exotických zemích se vždy po hlavě vrhám do objevování domorodé kuchyně. Musíte k tomu mít kachní žaludek, ale stojí to za to. V mém gurmánském zápisníku z cest chybí už jen syrový opičí mozek či pečený tygří penis, píše cestovatel Jan Stach.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

10. 1. 2010 10:54
Stále platí,

že nejlepší kuchař je HLAD.

K tomu taky někdy číšník ZAVŘENÝ OČI...:-)

0 0
možnosti

Host

7. 1. 2010 23:06
hmm

Co takhle opičí tváře v páře

0 0
možnosti

prngrr

7. 1. 2010 22:46
hnus

celý kmín ve chlebu nebo v čemkoliv

rejžovej nákyp - to už je úplně mimo

škraloup na mlíku nebo na kakau - zvracím na vzdálenost 20 metrů

0 0
možnosti

Host

7. 1. 2010 7:55
A co takhle lidská pacička?

Viděli jste film Jedna ruka netleská?

Dost mi to připomíná honbu za gurmánským dobrodružstvím z tohoto filmu.

Prase!

0 0
možnosti

Host

6. 1. 2010 14:32
chytrej ?

článek nic moc, ježky jedl snad každej, kdo byl u středozemního moře a není to tak špatné , kobylky a pavouky běžně koupíte v mexiku nebo jinde v jižní americe,  v peru mají morčata  (mimochodem vynikající ) a specialita v íráku jsou čerstvě narozená kůzlátka, která se ještě nepostavila na nohy

0 0
možnosti

Host

6. 1. 2010 11:23
Grundle?

Co jsou smažené grundle? Neznam...

0 0
možnosti

Host

6. 1. 2010 14:03
Re: Grundle?

Takový malý rybičky.

0 0
možnosti

Host

5. 1. 2010 20:27
v Pekingu

frčí smažený netopýři prodávaj je bez křídel naražený na špejli

0 0
možnosti

Host

5. 1. 2010 17:32
spis, co jsem nejedl-

V Laosu na autobusove stanici prodavali varena vajicka, ve kterych byla kuratka tesne pred vylihnutim.. Prvni vec, kterou jsem nezvladl ochutnat.Techniku jsem odpozoroval- vycucat a pericka a zobak, s nozickami vyplivnout na zem..

0 0
možnosti

Host

5. 1. 2010 16:25
h

ja jsem pro brambory

0 0
možnosti

Host

5. 1. 2010 16:02
Pro autora

Ty smažený pavouky koupíte v podstatě v každém větším měste v Kambodži, viděl jsem to nejen v několika cestopisných dokumentech v televizi, ale i na vlastní oči, když mi je v pouliční hospůdce v Phnom Phenu cpali pod nos. Ale nepřesvědčili, chyběl mi někdo, kdo by hecoval ...

0 0
možnosti