- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
že nejlepší kuchař je HLAD.
K tomu taky někdy číšník ZAVŘENÝ OČI...
celý kmín ve chlebu nebo v čemkoliv
rejžovej nákyp - to už je úplně mimo
škraloup na mlíku nebo na kakau - zvracím na vzdálenost 20 metrů
Viděli jste film Jedna ruka netleská?
Dost mi to připomíná honbu za gurmánským dobrodružstvím z tohoto filmu.
Prase!
článek nic moc, ježky jedl snad každej, kdo byl u středozemního moře a není to tak špatné , kobylky a pavouky běžně koupíte v mexiku nebo jinde v jižní americe, v peru mají morčata (mimochodem vynikající ) a specialita v íráku jsou čerstvě narozená kůzlátka, která se ještě nepostavila na nohy
frčí smažený netopýři prodávaj je bez křídel naražený na špejli
V Laosu na autobusove stanici prodavali varena vajicka, ve kterych byla kuratka tesne pred vylihnutim.. Prvni vec, kterou jsem nezvladl ochutnat.Techniku jsem odpozoroval- vycucat a pericka a zobak, s nozickami vyplivnout na zem..
Ty smažený pavouky koupíte v podstatě v každém větším měste v Kambodži, viděl jsem to nejen v několika cestopisných dokumentech v televizi, ale i na vlastní oči, když mi je v pouliční hospůdce v Phnom Phenu cpali pod nos. Ale nepřesvědčili, chyběl mi někdo, kdo by hecoval ...