- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepsi tocena je zmrzlina z Opocna, je to vetsi opocenskej klenot nez Tatana Kucharova :)
Vůbec nejlepší zmrzliny měli v 90 letech v Turnově na náměstí. V dnes, už neexistující cukrárně U jelena. Vyráběli zmrzliny ze zmrzlinového základu a zmraženého ovoce. Měli např.jahodovou, malinovou, třešňovou, višňovou, rybízovou, jostovou, angreštovou, borůvkovou, ostružinovou, meruňkovou, broskvovou, švestkovou, rynglovou, jablkovou, hruškovou, melounovou, ananasovou, banánovou, pomerančovou, grepovou, citronovou, většinou podle sezóny. Dnešní italské zmrzliny se s tím nedají vůbec srovnat , jsou až příliš umělé.
Už v roce 2001 mi pan Schwarzkopf namíchal jen tak na počkání pivní a česnekovou. Můžu zaručit, že to žádný Éčka nebyly a byla fakt pivní a fakt česneková. Od té doby jsme tam na kole nebyli, ale stále na "Toho zmrzlináře" vzpomínáme. Káča K.,
Na nedalekém jezeře je vlek pro vodní lyže a Wakeboard, vždycky si po ježdění zmrzku dáme, je super, jen nejde zkusit všechny příchutě najednou, ale postupně se snažíme.
Milá a ochotná obsluha..prostě doporučuji !
Točená z pravého ovoce v Sušici u pošty je fakt nářez !!! Mají vanilkovou a jogurtovou a na vaše přání přidají jahody,ostružiny, banán, maliny,borůvky .... Ten jejich stroj z toho vyrobí pořádnou porci opravdu ovocné zmrzliny.
No kdysi jsem jich ochutnala mnoho ale poslední dobou hledám cukrárnu co nabízí zmrzliny bez laktózy..bohužel jsem takovou nenašla takže ti co trpí intolerancí laktózy čí alergií na mléko si nemohou dát ani vodovou v té podle složení je také laktóza.Takže až potkáte cukrárnu co nabízí i toto zboží mělo by dostat metál a prosím o jeho kontakt.
Tak tu jsem si dával někdy v roce 1992/93 v Praze. Nepamatuji si ale přesně kde. Buďto to bylo u Máje/Tesco nebo u Kotvy. Stála ale za starou bačkoru a dostat ten mák ze zubů bylo také unikum.
Bylo to ve stánku u Kotvy. A já jí jako dítě měla moc ráda.