Diskuze

Tajemství krétské diety

O důležitosti stravy a její skladby pro lidský organismus psal už nejslavnější řecký lékař a zakladatel moderní medicíny Hippokratés. V posledních letech se souvislostem mezi zdravím a jídlem věnují celé vědecké týmy. Nejlépe z těchto výzkumů vycházejí Kréťané. Proč?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hana

17. 5. 2005 7:55
Peza Union
http://www.pezaunion.gr" target="_blank" rel="nofollow">http://www.pezaunion.gr
0 0
možnosti

lisak

7. 5. 2005 4:42
jen tak pro zajimavost
kdyz se olivy ztlacuji/drti tak i s peckama...pecky obsahuji vzacny preservativa...( ))))))))
0 0
možnosti

lisak

7. 5. 2005 4:15
1% nejlepsi na salat ale ostatni taky dobry
  • Extra Virgin - Silna vune - Smoking Point 406 F (teplota pri ktere zacne olej kourit na rozpalene panvi)...tento druh je vyborny na salat a zeleninu, na potreni masa, drubeze, ryby(ale pozor na teplotu)...
  • Classico - Slabsi vune - 438 F ...dobry na salat, zeleninu, saute, rychle osmahnuti..
  • Extra Light-Lehky-Slaba vune-468 F..na vsechno a tez na smazeni (hluboke/ponorene smazeni)..
  • Prevod z Fahrenheit do Celsius:
0 0
možnosti

lisak

7. 5. 2005 4:17
Tc = Tf
Celsius = (5/9) * (Fahrenheit - 32)
0 0
možnosti

Hana

4. 5. 2005 9:49
Olivový olej kupujte
JEN TEN, který je nejen panenský, ale i s označením acidity do 0,01 !!!!!
U nás jsem jej sehnala jen v Carrefour!!!!!
 
0 0
možnosti