Diskuze

Portugalské Vánoce: treska a Bolo-rei

Koupě více než jedné lahve portského je pro mě signálem blížících se vánoc. Můj děda si totiž každým rokem v době předvánoční "dopřával" doušek moku pravých anglických gentlemanů, kteří si jej dováželi z Portugalska z oblasti Horního Doura. Jak ale skutečně vypadají portugalské vánoce? V článku najdete recept na koláč králů Bolo-rei.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marian

19. 12. 2002 8:24
No, zase takova hruza to neni. A vubec pokud ji umi dobry kuchar pripravit jako napr. "Bacalhau com natas" tak bych se po ni utloukl. Mimochodem: Neprodavaji ji jen susenou, ale susenou a solenou, coz je rozdil, hlavne co se trvanlivosti tyce.
0 0
možnosti

hovnival

18. 12. 2002 17:57
@@
Portugalska treska je hnusna. Prodavaj ji vsude susenou, v kazdym supermarketu. Obchod i cela ulice vzdy priserne zapacha... Odporne pachne a neni dobra.
0 0
možnosti

bacara

19. 12. 2002 15:07
Re: @@
To je nesmysl, to jste zřejmě neměl peníze na dobrou restauraci nebo dobrou tresku, byla jsem tam dva měsíce, a tresky byly čerstvé a dobře chutnaly!!! Mňam...
0 0
možnosti