náhledy
Tatarák připravený jako na módní přehlídku: tento recept si šéfkuchař přivezl z dánské Kodaně.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V restauraci Čestr pracují se zvláště vyzrálým hovězím masem a proto samotný tatarák koření jen velmi mírně.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Francouzská verze tataráku s hranolky v restauraci Na Kopci, kde podle mnohých blogerů připravují chuťově nejlepší tatarák v Praze.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V restauraci Čestr pracují se zvláště vyzrálým hovězím masem a proto samotný tatarák koření jen velmi mírně.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava tataráků podle michelinského receptu v pražské restauraci Kempinski
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava tataráků podle michelinského receptu v pražské restauraci Kempinski
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Francouzská verze tataráku s hranolky v restauraci Na Kopci, kde podle mnohých blogerů připravují chuťově nejlepší tatarák v Praze.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz