náhledy
Údajně nejslavnější mrkvový dort na světě, který dělají v pražském Bakeshopu. Za porci mrkvového zázraku zaplatíte 120 korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bakeshop. Místo, kde prý dělají nejlepší mrkvový dort na světě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Originál Sacherova dortu ve vídeňské cukrárně Sacher
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Cukrárna hotelu Sacher ve Vídni je pro milovníky dortů povinnou zastávkou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Cukrárna hotelu Sacher ve Vídni je pro milovníky dortů povinnou zastávkou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Děvče z Černého lesa. Pokud neumí upéct schwarzwaldský dort, bude se jí ženich hledat těžce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Originál přímo z Černého lesa. Pro chuť schwarzwaldského dortu je zásadní višňový likér a višňová marmeláda.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nabídka domácích dortů na vinohradském tržišti. Cheesecake i mrkvový dort v cenách pod padesát korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pekanový cheesecake v podání zkušené cukrářky z karlínské kavárny Můj šálek kávy.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V Česku mimořádně populární medovník se k nám dostal ve dvou verzích z Ukrajiny a z Arménie. Dort připravený z medu, sladkého mléka, mouky, cukru a vlašských ořechů nabízí dnes téměř každá cukrárna či kavárna.
Autor: Profimedia.cz
Cheesecake je jedním z dortů, se kterým se často experimentuje. V tomto případě je tvaroh ochucen ananasem a mučenkou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Klasický malinový cheesecake je stejně nejlepší.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pekanový cheesecake v podání zkušené cukrářky z karlínské kavárny Můj šálek kávy.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Croquembouche v porci pro jednoho připravuje oblíbená restaurace Nejen Bistro.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz