náhledy
Vydejte se s námi na běžky v Krkonoších. Cestou ochutnáme místní kulinářské speciality.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Na Klínovce čepují krkonošské pivo Hendrych.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Bouda Klínovka. V pozadí je vlevo vidět Ještěd, vpravo Kotel.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Borůvkové knedlíky jsou specialitou Luční boudy.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Pivo Paroháč z Luční boudy
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Vyhlídka na Sněžku od Liščí hory
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Sjezd k Lesní boudě. V pozadí Černá hora
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Specialitou Lesní boudy jsou mimo jiné pokrmy z kozích sýrů.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Lesní bouda
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Krkonošská magistrála mezi Lesní boudou a Friesovkami
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Penzion Andula leží hned u Krkonošské magistrály.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Brambory na loupačku s kefírem a tvarohem z podkrkonošské farmy dostanete na Friesových boudách.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Pivo Fries vyrábějí v jednom z nejmenších krkonošských pivovarů.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Terasa restaurace penzionu Andula
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Nejvyšší místo naší trasy, kterým je 1 510 m vysoké sedlo mezi Luční a Studniční horou.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Krkonošské "sejkory" (bramborový dezert) dostanete na Friesově boudě.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz