náhledy
Na začátek netradiční hostiny se servíruje hadí krev a hadí srdce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kobra se před porážkou musí nechat trochu provětrat.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Za hady a štíry naložené ve víně zaplatíte minimálně 200 korun, některé sklenice však stojí i několik tisíc.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vypadá to jako králíkárna, ale bydlí tam hadi.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ukázka z menu: smažené hadí kousky a hadí jarní závitky
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kobra se před porážkou musí nechat trochu provětrat.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Za hady a štíry naložené ve víně zaplatíte minimálně 200 korun, některé sklenice však stojí i několik tisíc.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Hadi a další havěť naložená v rýžovém víně
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na první pohled restaurace jako každá jiná...
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
... ale stačí pohled do menu a hned je vám jasné, jaké pokrmy tu nabízejí
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Hadích restaurací najdete v Le Mat asi dva tucty.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz