náhledy
Artyčoky jsou u nás téměř neznámé, v Itálii jedna z nejoblíbenějších surovin.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V mnoha italských městech se farmářské trhy konají každý den.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Čerstvé ryby a plody moře jsou jedním z pilířů italské kuchyně.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Květy cuket. Jedna se ze slavných italských specialit
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Další slavná klasika italského jihu – špagety s mořskými ježky
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Chcete ochutnat římské speciality? Co třeba zadělávané dršťky či telecí jazyk?
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Čerstvé plněné ravioli
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Telecí jazyk s tuřínovým pyré ve vyhlášené restauraci Aromi
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jedním z klenotů římské kuchyně jsou dršťky. V Praze můžete zajímavě připravené dršťky ochutnat v malostranské Konírně.
Autor: Archiv restaurace
Restaurace v italské Apulii, kde můžete ochutnat slavnou jižanskou specialitu v podobě špaget s mořskými ježky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace v římské židovské čtvrti nabízejí tak trochu jinou „Itálii“.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kreativní variace na vitello tonnato v Pizza Coloseum. Telecí kýta je v tomto případě grilovaná.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pečený artyčok po židovském způsobu
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Marinované artyčoky představují jeden z oblíbených předkrmů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V mnoha italských městech se farmářské trhy konají každý den.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Artyčoky. U nás téměř neznámé, v Itálii jedna z nejoblíbenějších surovin.
Autor: Archiv restaurace Pizza Coloseum
Plněný a smažený květ cuket v podání Sergia Ferrariniho v nabídce podniků Pizza Coloseum.
Autor: Archiv restaurace Pizza Coloseum
Jeden z mnoha pokusů o vitello tonnato (tentokrát ne zcela vydařený).
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz