náhledy
Z balkónů olympijské vesnice se otvírá neopakovatelný pohled na alpské velikány.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Vlajka nad jednou ze tří olympijských vesnic připomíná deset let od olympiády v Turíně.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Při výstavbě nových vleků a sjezdovek myslí v Sestriere i na začínající a méně zkušené lyžaře.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Sestriere je základnou pro heliski.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Pohled z olympijské vesnice směrem ke Grangesises a italsko-francouzkému středisku Claviere
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Pohled na vrcholy Banchetta (2 555 m.n.m) a Monte Motta (2 823 m.n.m)
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Lyžujete v Itálii a tak prakticky na každém svahu dostanete něco na zub. I když ceny každým rokem rostou.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Ze slunečních teras restaurací, barů a kaváren ve středu Sestriere mohou hosté sledovat závodníky při trénincích na dvou „zahřívacích“ tratích.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Rozcestník uprostřed Sestriere připomínající historii zimních olympijských her.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Pohled ze Sestriere do údolí k obci Pinerolo a běžeckému areálu v Pragelatu
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Celá olympijská vesnice se dá považovat za ski in ski out. Stačí přejít tuto silnici.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Lávka v olympijské vesnici usnadňující přístup na lyžích do hotelu přímo ze sjezdovky.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Sestriere dominují dva věžové hotely postavené v třicátých letech minulého století zakladatelem automobilky Fiat Giovannim Agnellim. Jeden z nich se stal součástí Villaggio Olimpico.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Michelinský šéfkuchař Massimo Camia ze stejnojmenné restaurace připravil vlastnoručně pro 200 novinářů z celého světa skvělý dezert podle vlastní receptury.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Michelinský šéfkuchař Massimo Camia ze stejnojmenné restaurace připravil vlastnoručně pro 200 novinářů z celého světa skvělý dezert podle vlastní receptury.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Michelinský šéfkuchař Massimo Camia ze stejnojmenné restaurace připravil vlastnoručně pro 200 novinářů z celého světa skvělý dezert podle vlastní receptury.
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz
Pohled ze Sestriere do údolí k obci Pinerolo a běžeckému areálu v Pragelatu
Autor: Petr Mlch a Petr Kubka, pro iDNES.cz