náhledy
Pražma královská podávaná s dýňovým triem v restauraci V Zátiší.
Autor: Archiv restaurace V Zátiší
Grilovaná dýně je skvělou přílohou k masu.
Autor: Archiv restaurace V Zátiší
Nápadům se meze nekladou. Těstoviny s grilovanou dýní, omáčkou z pečených paprik, piniovými oříšky a parmazánem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dýňový cheesecake z dílny skvělé cukrářky z karlínské kavárny Můj šálek kávy
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Když dýni zapomenete na zahradě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dýně milují především Rakušané. Vůz plný dýní z rakouského Burgenlandu
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dýňovou polévku můžete připravit v desítkách nejrůznějších verzích a úpravách. V Rakousku ji dochucují dýňovým olejem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dýňová sezóna začíná v září a trvá až do konce listopadu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dýňovou polévku můžete připravit v desítkách nejrůznějších verzích a úpravách. V Rakousku ji dochucují dýňovým olejem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Srnčí s dýňovou omáčkou v restauraci Hliněná bašta v Průhonicích
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Začíná podzim, dýně přicházejí.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz