náhledy
Pohled do horské mlékárny v Samnaun: tady zrají sýrové dobroty.
Autor: Petra Pospěchová
Horský sýr Mutschli je vyhlášenou specialitou kantonu Graubünden.
Autor: Petra Pospěchová, MF DNES
Isidor Sepp hospodaří ve švýcarských Alpách na farmě Puntetta.
Autor: Petra Pospěchová, MF DNES
Na zdraví! Pivo Engiadinaisa je vyhlášenou specialitou švýcarského Graubündenu.
Autor: Switzerland Tourism
Pivní pálenka z Martiny má originální chuť i originální obal.
Autor: Petra Pospěchová
Farmářské produkty lze ochutnat i v podobě místních sladkostí.
Autor: Switzerland Tourism
Degustační sýrový brunch na Morteratschi je vyhledávaným gurmánským cílem.
Autor: Switzerland Tourism
Na některých graubündenských farmách lze nahlédnout i přímo do výroby.
Autor: Switzerland Tourism
Sušené maso od Hateckeho: každý plátek v sobě nese kus alpských luk, na nichž se stáda pásla.
Autor: Switzerland Tourism
Švýcarský Graubünden pivaře dokáže potěšit, ochutnat tam lze z vícero řemeslných pivovarů.
Autor: Switzerland Tourism