náhledy
Smažená treska s hranolky podávaná tradičně na speciálních, tedy hygienicky neškodných novinách.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vařená vajíčka nakládaná v octovém nálevu, v Británii oblíbený doplněk smažené tresky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zákazníci si mohou vybrat ze tří porcí, v cenách čtyři, pět a šest liber, počítáno bez hranolků. Tedy od 145 do 215 korun. Na britskou drahotu docela slušné ceny.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jak to mají rádi v britských městech, čísla vycházejí z rok a půl starého výzkumu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Údajně nejlepší fish&chips v Brightonu připravují nedaleko nádraží v Hove.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Interiér podniku Wolfies je jednoduchý až strohý. Nejde o prostředí, ale o čerstvé suroviny.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Střední velikost za pět liber. Pro normálního jedlíka slušná porce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V celé Británii je více než deset tisíc bister zaměřených na fish&chips.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Některé názvy tradičních fastfoodů jsou vtipné – londýnský Smějící se halibut.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz