náhledy
Česká klasika. Kachna se zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
„Kuře“ na paprice s knedlíkem v podání veganské restaurace Plevel
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ty „lepší“, tedy svatební či karlovarské knedlíky v kombinaci se zvěřinou v restauraci Hliněná bašta v Průhonicích
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nasládlý perníkový knedlík z restaurace Kaskáda ve středočeském Liběchově
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tak trochu jiné knedlíčky. Nadýchané, barevné, tvarované. Tak to vypadá, když si s knedlíkem pohraje šéfkuchař z fine dining restaurace.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sýrové knedlíčky na indický způsob. Malai kofta se obvykle servíruje s curry omáčkou..
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zapomeňte na dietu. Horalé z Tyrolska milují klobásu s kyselým zelím a knedlíkem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Další jihotyrolská specialita: špekové knedlíky od legendárního výrobce špeků Tita
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pozdrav z Jižního Tyrolska. Kombinace špenátových a sýrových knedlíků
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Rakouská klasika. Bezmasé houbové ragú z lišek servírované s opečeným houskovým knedlíkem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jak by se vám líbil čínský způsob konzumace knedlíčků – na točícím se stole k vám postupně přijede guláš, svíčková, knedlo-vepřo či koprovka.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Střední Evropa se může hádat o vynález knedlíků, ale v Číně je vařili dávno před příchodem praotce Čecha na Říp.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Houbový guláš s knedlíky na babičkovském porcelánu v oblíbené restauraci V Polích
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kulatý rakouský knedlík s výborným gulášem ze zvěřiny v malé vesnické hospůdce v Burgenlandu
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz