náhledy
Šéfkuchař Pizza Coloseum René Vokurka vařil sedm let v Jižní Americe a rok v Katalánsku.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Do Barcelony už se dávno nejezdí pouze za památkami, ale také za skvělou katalánskou kuchyní.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Barcelona je plná zahrádek a venkovních restaurací, kde si můžete dát sklenici vína a výborné tapas.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Do čtvrti El Raval se chodí na speciality různých etnických kuchyní.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve vyhlášené restauraci Catedral nabízejí 50 až 60 druhů nejrůznějších tapas.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve slavné tržnici u La Rambly můžete nakoupit spoustu čerstvých hub či ovoce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve slavné tržnici u La Rambly můžete nakoupit spoustu čerstvých hub či ovoce.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ještě jednou barcelonská tržnice a trio malých čuníků. Nic pro vegetariány.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Základem katalánské paelly je vedle rýže a plodů moře speciální pasta sofrito připravená z cibule, česneku a rajčat.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Barcelona je rájem všech labužníků a gurmetů a ve městě působí hned 22 michelinských restaurací.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kozí sýr s medem a piniovými oříšky patří spíše ke konzervativnějším kombinacím.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vyhlášená cukrárna Bubo v gotické čtvrti nabízí jedny z nejlepších dezertů ve městě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vyhlášená cukrárna Bubo v gotické čtvrti nabízí jedny z nejlepších dezertů ve městě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz