náhledy
Je libo smaženého jedovatého škorpiona? Koupit si ho můžete na nočním tržišti Tung-chua-men v čínském Pekingu.
Autor: Profimedia.cz
Omeleta z prasečího mozku "tortang utak" je pochoutkou na Filipínách.
Autor: Profimedia.cz
Sušené krysí maso nabízí pouliční řeznictví v jihočínské provincii Kuang-tung.
Autor: Profimedia.cz
Smažené obrovské tarantule seženete na téměř každém tržišti v Kambodži.
Autor: Profimedia.cz
Z rorýsích hnízd se v Malajsii vyrábí luxusní káva.
Autor: Olivia Harris , Reuters
Z rorýsích hnízd se v Malajsii vyrábí luxusní káva.
Autor: Olivia Harris , Reuters
Kambodža. Pečené žáby na trhu
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
Kambodža. Pestrá nabídka jednohubek – od krevet až po kobylky
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
Čínská restaurace Chutné štěstí: černé vejce
Autor: Michal Kašpárek
Kambodža. Pečení pavouci a švábi
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
Mořští ježci se jedí syroví
Autor: www.stille.it
Jedna z hmyzích specialit – hermelín zdobený cvrčky
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Housenka bource morušového chycená ve vláknech svých kolegů, kteří se už zamotali do kokonů. (17. července 2015)
Autor: Reuters
Smažené žáby
Autor: Profimedia.cz
Kambodža, pečení hadi
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
Kambodža, pečení hadi
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
Thajsko. U stánků s občerstvením se běžně nabízejí i brouci a larvy.
Autor: Jan Stach, iDNES.cz
V Mexiku jsou oblíbenou pochoutkou mravenčí vajíčka
Autor: Profimedia.cz
Cvrčci čekají na usmažení v rámci Velkého hmyzího večera v Městské knihovně v Ostrově. (16. září 2014)
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Ochutnávka hmyzích specialit na mostecké hotelové škole Bukaschool
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Ochutnávka hmyzích specialit na mostecké hotelové škole Bukaschool
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Ochutnávka hmyzích specialit na mostecké hotelové škole Bukaschool
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Dezerty z červů a hmyzu
Autor: Radek Miča, MAFRA
Jak chutná hmyz, mohli zjistit návštěvníci Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně v prosinci 2008.
Autor: Monika Tomášková, MAFRA
Jak chutná hmyz, mohli zjistit návštěvníci Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně v prosinci 2008.
Autor: Monika Tomášková, MAFRA