Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M76i64l84a55n 86W26e47l18s31e87r 5922468518101

Pro me je nejlepsi okoun. Ale neda se nikde koupit. Ani na vylovu Rozmberka. A sam chytim tak 1-2 za rok. A jak chutna lin si uz nepamatuji. Toho jsem mel naposledy v detstvi.

+5/0
doporučit
15.10.2016 13:00

P17e77t68r 86P90e67t23r 6203942158883

A nebude to proste tim, ze ceske ryby se neprodavaji? Vzdyt v kazdem obchode dnes maji pangaciuse, lososa, spoustu morskych potvor...ale aby clovek koupil candata tak musi do specializovaneho obchodu. Jedina bezde dostupna ryba je snad jen pstruh

+3/0
doporučit
15.10.2016 13:21

F23i59l25i64p 86N74e88s77p91o38r 8408764897707

jestli to neni tou cenou. Losos se da koupit 400 Kc/kg. Kdyz to porovnam s candaty, okouny, atd. tak mi na to proste nezbyvaji penize. Nehlede na to ze nekdo nema ani na toho lososa.

+2/0
doporučit
15.10.2016 21:48


P86e44t67r 77T92á18b70o91r91s88k78ý 6880806221647

Moc dobry a cerstve vyloveny kapry a pstruhy delaji v rybi restauraci v Horni Plana - Hurka. Kapri pastika s cibulovym kompotem nemela chybu. Pstruh na rozmarynu take. Kapr s pivni omackou byl taky povedena zalezitost. A kapri hranolky standartne vynikajici.

+2/0
doporučit
15.10.2016 9:11

R64o65m68a79n 65S73t66o31n52e43k 1229133679581

obrázek č.10 je dobrý úlet, hromada mražené zeleniny a pstruh vypadá jak by byl posypaný grilovacím kořením na ryby. chudák ryba

+2/0
doporučit
15.10.2016 8:35

J70i75ř11í 77M26a13c32e55k 3415125964281

Tradiční česká úprava je pstruh na modro, při této úpravě se nejlépe vychutná chuť dobré čerstvé ryby. Dnes je pstruh na modro běžně nabízen v Německu, zatímco u nás vůbec ne. Nejspíš proto, že mražený pstruh by se při vaření rozpadl. Nabízejí to u nás vůbec někde, nebo si ho člověk může dělat jen doma? (Není to složité.)

+2/0
doporučit
15.10.2016 6:50

T30o67m36á85š 97T93a76t23í37č71e71k 5960332960308

To je sice všecko pěkný, ale mořský ryby jsou prostě lepší.

+2/−3
doporučit
15.10.2016 21:31

J22a25n 44T79a14r12a43b30a 4226776209639

A přímo na náměstí v Lázních Bohdaneč je skvělá restaurace v budově Radnice, která čerstvé ryby včetně Pernštejnského kapra a spousty dalších nabízí. Rozdíl v kvalitě proti českému bahnokapru je propastný.

+1/0
doporučit
16.10.2016 10:23

J18o41s18e34f 65N81o47v53á97k 3942669444274

Asi 2 km pod Kvildou je vesnička Františkov. Lepší ryby jsem nejedl.

+1/0
doporučit
15.10.2016 20:56

J36o54s30e98f 14Š14o54l28t82e19s 8404968310913

Šupina a Šupinka jsou vynikající. Vždy když jsme v Třeboni, tak tam zajdeme. Zkoušeli jsme snad už celé menu a nikdy nezklamalo.

+1/−1
doporučit
15.10.2016 18:27





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.