Diskuze

Paprika až na půdu. Jak se v Maďarsku sklízí kulinářský poklad

Sušená, mletá a zářivě červená paprika tvoří jeden z hlavních pilířů ingrediencí delikátní maďarské kuchyně. Mnozí z nás ji obdrželi jako pozornost z cest zabalenou v elegantním plátěném sáčku, na kterém bylo vyšito jméno města Kalocsa. A toto epicentrum produkce světoznámé maďarské papriky jsme navštívili zrovna ve chvíli, kdy vrcholila každoroční sklizeň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

A35d28a28m 10H77o89u28b84a23ř

7. 10. 2016 10:32

jo taky sem si v v lete privezl, je to neco jineho nez se bezne prodava tady... mnam

1 0
možnosti
JS

J85a98n 33S49l32á14m62a

6. 10. 2016 14:46

8-oto je parada:-)

3 0
možnosti
RS

to co tady prodavaji treba kotanyi 50g za nejakych 30-40 kc nelze nazvat paprikou.

spis to vypada a chutna jako nadrcena cihla.

8 1
možnosti
MB

Já bohužel netuším, jak chutná nadrcená cihla...

4 0
možnosti