Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J42i96ř70í 94S20m14a64z97a34l 2227692964382

Kotrče má rád také Ondřej Koráb, talentovaný šéfkuchař fine diningové restaurace Le Grill v pražském hotelu The Grand Mark a šumavská houba se pro něj stala jedním z pilířů podzimního menu.

A to je talentovaný šéfkuchař? Nevím o tom že by kotrč rostl jen na šumavě, nebo jsem teda našel na Vysočině asi jiného kotrče... no to je zase článek na úrovni zvláštní školy.

+4/−2
doporučit
18.9.2016 9:46

R35o28m71a70n 58B77o96d54e61č55e30k 5274732252689

Lišák zprohýbaný,u nás známý spíš jako Lošák.

+1/−1
doporučit
18.9.2016 10:28

K84a71t45e26ř27i88n82a 37F39e98n34c15l56o67v62á 8323377178943

Kdo je zodpovědný za pripadnou otravu?

0/−1
doporučit
18.9.2016 20:34


K48a73r41e18l 17K62u45n79a 7505503764457

Fakt stupidní článek

0/−2
doporučit
18.9.2016 15:06





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.