- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Domácí nám tvrdil , že jediný místní ryby jsou grundle , ostatní je dovoz.
Tak člověk musí dost hledat, nejčastěji narazí na lososa u umělého norského chovu. Ale snad jde kvalita postupně nahoru, stejně jak v česku.
Jo na čerstvé ryby se musí ráno před šestou na molo a koupit od rybářů .
salám vypadá sice hezky, ale abych tam kvůli tomu jela..
Já teda nevím, byl jsem tam, speciality a obzvláště místní vyhledávám, ale že bych byl z chorvatského stravování nějak nadšený to se říct nedá. A velké překvapení u přímořského státu, o čerstvých rybách si nechte jen zdát.
Taky jsem tam na hromady cerstvych ryb nenarazil. Rozhodne ne na trzich. V restauraci byl vyber maly a jestli to bylo cerstve tezko rict. Jo a byl jsem v Promajne (o pobyt tam je ta soutez).
Když nevíme co napsat, tak sem šoupneme článek z 2013 i se stejnejma fotkama. Norma splněna a může se jít na cigáro...
pravidelně vykupuju "Rogáč"a pečeme super buchtu.je dobrý i do palačínek.
Hlavně ne ajvar od Podravky, ten je děsnej. Bakina tajna je jednička, ale jestli je v nabídce Konzumu, to nevim.
desnej ? dyt to jsou jen rajcata a papriky susene namlete, co byste chtel vic, je to tradicni chorvatske jidlo