Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bílé zlato je tady. Kde u nás ochutnat nejlepší chřestové speciality?

Chřestová mánie, které již dávno podlehla řada evropských národů, dorazila také do Česka. Od poloviny dubna se v nabídce mnoha restaurací začnou objevovat chřestové speciality a už dávno to není jen jemná chřestová polévka či vařený chřest s holandskou omáčkou. I když občas narazíte na pořádný propadák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J15a72n 22H31o93z75á17k 2321545124657

Bílé zlato ?

0/0
12.4.2016 16:11

L71u49k13á95š 25Š79l94e28h17o88f79e26r 1893209735379

Ano, tak se chřestu říká...

0/0
12.4.2016 16:29

J65a19n 54H15o41z23á58k 2271215804747

No nevím, ale v Česku se bílé zlato říká cukru. A zelený chřest mi tedy bílý nepřipadá.

0/0
12.4.2016 18:03

L94u88k14á87š 16Š58l44e94h42o13f74e46r 1253709145389

Je vidět že nevíte :-)

0/0
12.4.2016 22:39

L48u57k50á56š 86Š88l55e20h55o57f58e33r 1563239735319

Už se těším na chřestové hody R^R^R^

0/0
12.4.2016 12:56

J82a13n22a 22V91e15s86e84l11a 9315954318241

Zeleny je snadneji pripravit, protoze se nemusi loupat a ma vice vitaminu.

+1/0
12.4.2016 12:44

P21a11v66l76a 43H56r17a51d78i56l41o63v40a 3297681871844

Chřest gratinovaný se sýrem Sabayon :) Muhehe. Zjistete si, co je to sabayon.

+3/0
12.4.2016 11:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.