Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bílé zlato je tady. Kde u nás ochutnat nejlepší chřestové speciality?

Chřestová mánie, které již dávno podlehla řada evropských národů, dorazila také do Česka. Od poloviny dubna se v nabídce mnoha restaurací začnou objevovat chřestové speciality a už dávno to není jen jemná chřestová polévka či vařený chřest s holandskou omáčkou. I když občas narazíte na pořádný propadák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J64a40n 17H85o24z70á96k 2421375174797

Bílé zlato ?

0/0
12.4.2016 16:11

L49u42k92á82š 52Š39l64e58h74o38f72e49r 1463239815649

Ano, tak se chřestu říká...

0/0
12.4.2016 16:29

J57a25n 59H60o75z85á89k 2231945714267

No nevím, ale v Česku se bílé zlato říká cukru. A zelený chřest mi tedy bílý nepřipadá.

0/0
12.4.2016 18:03

L87u24k84á49š 79Š42l29e43h38o29f85e67r 1283459245419

Je vidět že nevíte :-)

0/0
12.4.2016 22:39

L21u88k12á43š 45Š77l57e25h76o79f90e29r 1883659175919

Už se těším na chřestové hody R^R^R^

0/0
12.4.2016 12:56

J38a43n92a 41V86e23s86e10l65a 9795614318291

Zeleny je snadneji pripravit, protoze se nemusi loupat a ma vice vitaminu.

+1/0
12.4.2016 12:44

P95a73v91l56a 49H75r81a83d81i24l53o77v16a 3907641651494

Chřest gratinovaný se sýrem Sabayon :) Muhehe. Zjistete si, co je to sabayon.

+3/0
12.4.2016 11:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.